Table of Contents:

  1. Hvad handler alene hjemme 2 om?
  2. Hvornår kommer alene hjemme 2?
  3. Hvad hedder de to tyve i Alene hjemme?
  4. Hvor kan man se Alene hjemme 2 gratis?
  5. Hvad hedder drengen i Home Alone?
  6. Hvor kan man se Alene hjemme henne?
  7. Hvor kan man streame Alene hjemme?

Hvad handler alene hjemme 2 om?

Macaulay Culkin er tilbage i rollen som Kevin McCallister! Denne gang er han i New York og forvandler Manhattan til en stor legeplads! De berygtede Banditter, Harry og Marv, er desværre også på vej til New York og har en snedig plan om at begå et større julekup. Men, som tidligere, er Kevin parat til at modtage dem med en række lussinger, som de to banditter sent vil glemme!Alene hjemme 2: Glemt i New York / Filmsynopsis

Hvornår kommer alene hjemme 2?

17. december 1992 (Holland)Alene hjemme 2: Glemt i New York / Udgivelsesdato

Hvad hedder de to tyve i Alene hjemme?

Macaulay Culkin som Kevin McCallister Han blev nomineret til en Golden Globe for rollen som drengen Kevin, og han landede i årene efter flere store - og yderst godt betalte - roller i film som My Girl, Alene hjemme 2 og Richie Rich.

Hvor kan man se Alene hjemme 2 gratis?

Se Alene hjemme 2: Glemt i New York online - Viaplay.

Hvad hedder drengen i Home Alone?

Macaulay Carson Culkin (født 26. august 1980) er en amerikansk skuespiller. Han er bedst kendt for at spille Kevin McCallister i de første to Alene Hjemme-film. Senere spillede han hovedrollen i filmen Richie Rich fra 1994.

Hvor kan man se Alene hjemme henne?

Alene hjemme kan udelukkende streames på Disney+ i de fleste lande. Heldigvis er det ikke kun en super tjeneste, men den er også super billig - Disney+ koster 59 kr. om måneden, så ikke meget mere end prisen på en filmudlejning online.

Hvor kan man streame Alene hjemme?

Alene hjemme (1990) - Se online | Blockbuster.