Table of Contents:

  1. Hvilke hunde har dronning Margrethe?
  2. Hvad hedder Margrethes hund?
  3. Hvad hedder Margrethes gravhund?
  4. Hvor mange hunde har dronningen?
  5. Hvem er Dronning Margrethes far?
  6. Hvad hedder Prins Henriks hund?
  7. Hvilken hund har kronprinsparret?

Hvilke hunde har dronning Margrethe?

Helike, som Dronning Margrethe navngav efter en nymfe i græsk mytologi, er ikke den sidste efterkommer af legendariske Prince Charming. Det er også dronningen nuværende hund Tilia, men den har Lis Christensen ikke været med til at skaffe.

Hvad hedder Margrethes hund?

Dronning Margrethe præsenterer nu - via kongehusets Instagram-profil - danskerne for sit lille nye familiemedlem Nelly. Den lille nuttede gravhund stammer fra det kuld hvalpe, som prins Henriks hund Tilia fik tidligere i år.

Hvad hedder Margrethes gravhund?

Kongehuset udsender nye fotos med dronning Margrethe, som står i Fredensborg slotspark med gravhunden Tilia.

Hvor mange hunde har dronningen?

Souris var navnet på Dronningen og Prins Henriks første hund. Den levede fra 1970 og ni år frem. Siden har Majestæten og Prinsen haft 16 hunde, hvoraf de fleste har været gravhunde. Dronningens nuværende hund hedder Tilia.

Hvem er Dronning Margrethes far?

Frederik 9.Margrethe 2. / FarFrederik 9. var konge af Danmark fra 19. Han var søn af Kong Christian 10. og den fjerde danske konge af den Glücksburgske slægt. Hans valgsprog var Med Gud for Danmark. Han blev efterfulgt på tronen af sin ældste datter, Margrethe 2. Wikipedia

Hvad hedder Prins Henriks hund?

Helike var opkaldt efter en græsk nymfe, der var en af Zeus tre barnepiger. Dronningen har fortsat to hunde. Den 1-årige Nelly og Prins Henriks hund Tilia.

Hvilken hund har kronprinsparret?

Hunden Grace, der har været i familien siden 2017, er nemlig blevet mor. Det oplyser Kronprinsfamilien på Instagram, hvor de deler en række skønne billeder af de to nye medlemmer.