Table of Contents:

 1. Hvad er verdens dyreste legetøj?
 2. Hvor meget er en gameboy værd?
 3. Hvor meget er kinder værd?
 4. Hvad er dit gamle legetøj værd?
 5. Hvor kan jeg sælge mit gamle legetøj?
 6. Hvem køber legetøj?
 7. Hvad koster de dyreste sko?
 8. Hvor kan man købe en GameBoy?
 9. Hvad er ps2 spil værd?
 10. Hvor meget er smølfer værd?
 11. Hvilket land kommer Kinderegg fra?
 12. Hvor sælger man Tekno biler?
 13. Hvad er gammelt Lego værd?
 14. Hvor kan man sælge sit gamle legetøj?

Hvad er verdens dyreste legetøj?

Barbie, designet af Stefano Canturi Stefano Canturi har baseret Barbies halskæde på sit eget såkaldte Cubism design, hvor en et carat pink diamant er i centrum for tre carat hvide diamanter. Samlet har dukken en værdi på 300.000 dollar, og blev solgt af auktionshuset Christies i New York for 302,500 dollar.

Hvor meget er en gameboy værd?

En ægte gameboy i æske sælges for 1000 engleske pund svarende til 9.500 danske kroner på eBay. Uden emballage er salgsprisen omkring 500 kroner.

Hvor meget er kinder værd?

2 kroner sælges bilerne typisk for på loppemarkederne, MEN de er meget mere værd. Der er nærmest ingen grænser for, hvad figurerne i Kinderæggene har forestillet gennem tiden.

Hvad er dit gamle legetøj værd?

Sådan finder du værdien på dit legetøj Du kan lave research på for eksempel DBA.dk eller Gul og Gratis.dk for at finde ud af, hvad lignende legetøj sættes til salg for – husk at der kan være forskel på den udbudte pris og hvad sælgeren rent faktisk ender med at få for sin vare.

Hvor kan jeg sælge mit gamle legetøj?

Besøg din nærmeste Børneloppen og få hjælp til at sælge alt det brugte legetøj, som dine børn er vokset fra. Du kan hurtigt og nemt booke en stand på vores hjemmeside.

Hvem køber legetøj?

Gammelt legetøj købes Vi køber udvalgte stykker gammelt legetøj, som er i en pæn stand. Vi har fx interesse i teknobiler, modeltog og mekanisk legetøj. Det kan både være legetøj fra 50'erne og legetøj fra 60'erne, men også legetøj fra før og efter disse årgange.

Hvad koster de dyreste sko?

Et sæt sko, som basketballspilleren Michael Jordan spillede i for 37 år siden, er søndag blevet solgt for 1,47 millioner dollar på en auktion i Las Vegas, oplyser auktionshuset Sotheby ifølge finansmediet Bloomberg News. Det svarer til en salgspris på 9,4 millioner kroner.

Hvor kan man købe en GameBoy?

Køb din Nintendo Game Boy, udstyr og spil hos Nes Bozz.
 • GameBoy Konsol.
 • GameBoy Tilbehør.
 • GameBoy Spil.
 • GameBoy Manual.

Hvad er ps2 spil værd?

RangKonsolSalg
1PlayStation 237.008.807 kr.
2PlayStation 132.990.096 kr.
3Super Nintendo30.624.643 kr.
4PlayStation 430.583.463 kr.
27. apr. 2021

Hvor meget er smølfer værd?

En af perlerne i samlingen er en optrækkelig smølf, der babber på en pibe. Rolf Gadeberg erhvervede sig smølfen for den nette sum af 50 kroner, hvilket har vist sig at være et særdeles godt køb. I udlandet er en lignende smølf vurderet til 3.000-4.000 kroner.

Hvilket land kommer Kinderegg fra?

Historien om Kinder begynder tilbage i 1968 i hjertet af den lille by Alba i Italien. Det var her en ærlig idé blomstrede til det Kinder, vi kender i dag. Den glorværdige fortid skabte grobund for en endnu lysere fremtid, og Kinder voksede og ekspanderede globalt.

Hvor sælger man Tekno biler?

Teknobiler til salg - Teknosamleren.

Hvad er gammelt Lego værd?

Normalt er tommelfingerreglen, at en Lego-klods kun er noget værd, hvis den kommer i et sæt. Som sådan kan du ikke stå med en enkelt klods i hånden og forvente, at du kan sælge denne ene. Og dog. - Hvis du har en eller flere sandgrønne Lego-klodser, så kan du i dag sælge hver klods til omkring 20 kroner stykket.

Hvor kan man sælge sit gamle legetøj?

Hos Børneloppen har du mulighed for at sælge og købe brugt børnelegetøj, brugt tøj til børn, udstyr, barnevogne etc. Vi har butikker over hele landet, hvor du kan gå på opdagelse og finde brugt tøj og legetøj, som andre sælger videre. Spar eller tjen penge og gør samtidig noget godt for planeten.