Table of Contents:

  1. Hvad gør skunk ved kroppen?
  2. Hvor farligt er skunk?
  3. Hvor stærkt er skunk?
  4. Er hash og skunk det samme?
  5. Hvor meget er 2 gram hash?
  6. Hvor mange cigaretter svarer en joint til?

Hvad gør skunk ved kroppen?

Skunk påvirker (som hash også gør) din indlæring, din hukommelse og din koncentration. Når du ryger, og ryger flere gange om ugen som du beskriver, har du så meget THC i kroppen så du er det man kalder kronisk påvirket. Det betyder at du kan have svært ved at fungere optimalt fx.

Hvor farligt er skunk?

Er skunk farligt? Nej, i sig selv er skunk ikke farligt. At indtage skunk giver ingen livsfarlige forgiftning i kroppen. Dog skal du være opmærksom på dit humør, når du indtager skunk, da skunk kan udløse angst og i sjældne tilfælde udløse en psykose.

Hvor stærkt er skunk?

Marihuana indeholder gennemsnitligt 3-10 % THC. Skunk (også kaldet nederweed): består af tørrede topskud. Skunk ligner marihuana, men er stærkere. Skunk indeholder gennemsnitligt 10-30 % THC.

Er hash og skunk det samme?

Ifølge Sundhedsstyrelsen er skunk et sløvende stof, der er i samme kategori som hash og GHB. Her går skunk ind under samlebetegnelsen cannabis, hvor du også finder marihuana, hash og cannabisolie, der er de mest gængse former for cannabis.

Hvor meget er 2 gram hash?

Et gram hash koster på gadeplan mellem ca. 50 og 80 kr., alt efter hvilken type hash der er tale om.

Hvor mange cigaretter svarer en joint til?

Undersøgelsen har været offentliggjort i "European Respiratory Journal" og konkluderer, at de stoffer, man får i lungerne ved at ryge en enkelt joint, svarer til at ryge 20 cigaretter på samme tid. Men måden marihuana ryges på, bidrager også til at forværre risikoen for at udvikle lungekræft.