Table of Contents:

  1. Er Nutella et mælkeprodukt?
  2. Hvor er Nutella fra?
  3. Hvor meget mælk er der i Nutella?
  4. Er Kinder chokolade tysk?
  5. Er der hasselnødder i Nutella?
  6. Hvor er kinder chokolade fra?

Er Nutella et mælkeprodukt?

Til den unikke Nutella®-opskrift bruger vi skummetmælkspulver. Udforsk mælkens rejse! Efter malkningen bringes mælken så hurtigt som muligt ned på en temperatur under 4 °C for at opretholde den høje kvalitet og køres på mejeriet, hvor den gennemgår fysisk-kemiske og mikrobiologiske analyser.

Hvor er Nutella fra?

Fabrikken, der ligger i Villers-Ecalles i Frankrig pumper hver dag 600.000 krukker med Nutella ud til forbrugere med en sød tand.

Hvor meget mælk er der i Nutella?

Sukker, palmeolie, HASSELNØDDER (13 %), fedtreduceret kakao (7,4 %), SKUMMETMÆLKSPULVER (6,6 %), vallepulver (MÆLK), emulgator: lecitin (SOJA), vanillin.

Er Kinder chokolade tysk?

Chokolade til Historien om Kinder begynder tilbage i 1968 i hjertet af den lille by Alba i Italien. Det var her en ærlig idé blomstrede til det Kinder, vi kender i dag.

Er der hasselnødder i Nutella?

Hasselnødden har altid været signaturingrediensen i Nutella®. Det var i efterkrigstiden, at Nutella®'s skaber fik den geniale idé at kombinere den lækre hasselnød, som er typisk for den italienske region Langhe, med kakao, som var en ingrediens, der var svær at skaffe på det tidspunkt.

Hvor er kinder chokolade fra?

Historien om Kinder begynder tilbage i 1968 i hjertet af den lille by Alba i Italien. Det var her en ærlig idé blomstrede til det Kinder, vi kender i dag. Den glorværdige fortid skabte grobund for en endnu lysere fremtid, og Kinder voksede og ekspanderede globalt.