Table of Contents:

  1. Er Tessa single?
  2. Hvem opdagede Tessa?
  3. Hvad hedder Tessas nye sang?
  4. Hvor bor Nicki Minaj?
  5. Hvad er der sket mellem Tessa og Blachman?
  6. Hvad sagde Blachman til Tessa?
  7. Hvornår har Nicki Minaj fødselsdag?

Er Tessa single?

Theresa Ann Fallesen, bedre kendt som Tessa (født den 8. september 1997), er en guld- og platinsælgende dansk rapper....Tessa (rapper)
Tessa
GenreRap
BeskæftigelseRapper
Aktive år2019–idag
PladeselskabUniversal Music Danmark / Artcore Records

Hvem opdagede Tessa?

Freestyle på Instagram førte til gennembruddet Denne video gik viralt, hvormed den danske musik kunstner Jesper Livid, som også selv har en baggrund indenfor rap-musik, opdagede Tessa og tilbød at hjælpe hende i gang med at lave musik.

Hvad hedder Tessas nye sang?

Tessa er ude med sin nye single 'Okay', og den udvikler narrativet som har foregået på Instagram og i streetsinglen 'Snakker For Meget'. Stadig med hårde, intelligente bars men tilført et catchy og anthem-lignende omkvæd samt et mere klubben beat.

Hvor bor Nicki Minaj?

Nicki Minaj
StatsborgerTrinidad og Tobago
BopælCalifornien
SøskendeMing Maraj
ÆgtefælleKenneth Petty (fra 2019)

Hvad er der sket mellem Tessa og Blachman?

I første omgang reagerede Tessa ikke, da Thomas Blachman fyrede en upassende svada af til Zulu Awards i 2021. Her brølede 'X Factor'-dommeren blandt andet, at rapperen skulle finde ham i telefonbogen, fordi han ville have sex med hende. »Kom og knald mig«, lød det blandt andet fra Blachman.

Hvad sagde Blachman til Tessa?

Til Zulu Awards i maj sagde Blachman på scenen: 'Tessa, jeg står i telefonbogen. Kom og knald mig, min elskede'. Nu svarer rapperen igen. Det er omkring otte måneder siden, at Zulu Awards løb af stablen, og måske er aftenens optrædener efterhånden gået i glemmebogen.

Hvornår har Nicki Minaj fødselsdag?

8. december 1982 (39 år)Nicki Minaj / Fødselsdato