Table of Contents:

  1. Hvordan ender The Rain?
  2. Hvor kan man se The Rain?
  3. Hvor er The Rain optaget henne?
  4. Er The Rain dansk?
  5. Hvilken ø er Netflix nisser optaget på?

Hvordan ender The Rain?

Rasmus tager sig af den sidste del, mens Simone ude i de frodige skove møder Daniel og hans lillesøster Luna, som måske ved mere om virusset, end de umiddelbart lader hende vide. The Rain har genopfundet sig selv fra sæson til sæson, men hvad seriens identitet er, står hen i det uvisse.

Hvor kan man se The Rain?

The Rain (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 6. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Rain på YouTube.

Hvor er The Rain optaget henne?

Serien foregår i Danmark og Sverige, og nogle af scenerne er filmet ved Ring Øst i Næstved. Hvorfor valget lige faldt på Næstved, ville producer Christian Potalivo ikke ud med i juni sidste år, hvor optagelserne fandt sted.

Er The Rain dansk?

Og nu har streamingtjenesten så netop annonceret deres tredje danske egenproduktion, som skal laves af Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt, der netop stod bag den postapokalyptiske 'The Rain'.

Hvilken ø er Netflix nisser optaget på?

Netop 'Gremlins' – og andre sjælebeslægtede film fra Amblin-studiet – virker til at have været hovedinspiration til den nye danske Netflix-serie 'Nisser'. Josefine (Sonja Sofie Engberg Steen) og hendes familie er taget til den lille ø Aarmandsø for at holde jul, langt væk fra storbyens hektiske liv.