Table of Contents:

  1. Hvem har spillet Barnaby?
  2. Hvorfor stoppede John Nettles som Barnaby?
  3. Hvem var den første Barnaby?
  4. Hvor mange mord har Barnaby opklaret?
  5. Hvor mange mord i Midsomer?
  6. Hvilken race er barnabys hund?
  7. Hvor optages Midsomer Murders?

Hvem har spillet Barnaby?

John NettlesKriminalkommisær Tom Barnaby / Spilles afJohn Vivian Drummond Nettles er en britisk skuespiller, der især er kendt for at have spillet titelrollen i tv-serien Kriminalkommissær Barnaby fra 19. Han medvirkede i 81 afsnit i alt. Før rollen som Barnaby spillede han titelrollen i en anden tv-kriminalserie, Bergerac. Wikipedia

Hvorfor stoppede John Nettles som Barnaby?

Ifølge Hello Magazine har han fortalt følgende til avisen The Telegraph om sin beslutning om at forlade tv-serien: - Det gik pludselig op for mig, at jeg ville blive den ældste detektiv på området, nu hvor David Jason (der spiller Inspector Frost i "A Touch of Frost", red.) er stoppet.

Hvem var den første Barnaby?

23. marts 1997Kriminalkommissær Barnaby / Første afsnit

Hvor mange mord har Barnaby opklaret?

Der er 126 af dem, og i dem er der blevet begået i alt 369 mord. Undervejs i de 21 sæsoner er den originale Barnaby, Tom, som bliver spillet af John Nettles, blevet erstattet af sin fætter, John, som bliver spillet af Neil Dudgeon. På belejlig vis deler de to detektivfætre både efternavn og titel.

Hvor mange mord i Midsomer?

Virkelighedens Midsomer hedder Oxfordshire, hvor store dele af serien også er blevet filmet. Her bor der cirka 680.000 personer. Hvis Midsomer har det samme antal indbyggere, så vil det have en mordrate på 32 mord per million indbyggere med de afsnit, der var sendt indtil da.

Hvilken race er barnabys hund?

Milo er en rigtig Jack Russel terrier - hans race er meget berømt - også på tv. En hel Barnaby-krimi handler faktisk om Jack Russel terriers.

Hvor optages Midsomer Murders?

Barnaby med originaltitel "Midsomer Murders" foregår i Midsomer, et fiktivt område i det sydlige Oxfordshire og Buckinghamshire. I virkeligheden er optagelserne til serien spredt ud over det sydlige Oxfordshire og Buckinghamshire, hvor byer og landsbyer har navne, der er mindst lige så eksotiske som i serien.