Table of Contents:
- Hvornår er hvidkål i sæson?
- Hvor mange kål?
- Hvor mange kål findes der?
- Hvilken kål er den sundeste?
- Hvilke grøntsager er i sæson om efterår?
- Hvad er den sundeste kål?
- Hvornår er det sæson for blomkål?
Hvornår er hvidkål i sæson?
Hvidkål er i
sæson fra juli-februar. Smalt kålhoved med løst siddende blade og mild kålsmag.
Hvor mange kål?
Spis af de krusede, røde, grønne og hvide
kål hver dag og nedsæt din risiko for at få kræft.
Kålen er bedst, når den er rå. Se, hvad du kan bruge
spidskål, glaskål, rødkål og 8 andre kålhoveder til.
Hvor mange kål findes der?
Kål (Brassica) Slægten består af mere end 30 arter og hybrider, som
er udbredt i Europa, Nordafrika og Asien. Den rummer flere vigtige landbrugs- og gartneriafgrøder end nogen anden slægt. Desuden indeholder den en række ukrudtsarter, som enten
er oprindelige, vilde arter eller forvildede kulturplanter.
Hvilken kål er den sundeste?
Grønkål. Regnes for en af de
sundeste kåltyper og er rig på bl. a. A-, B- og C-vitamin.
Hvilke grøntsager er i sæson om efterår?
Oktober. Agurk, asier, bladbeder, bladselleri, blomkål, broccoli, grønkål, gulerødder, hvidkål, jordskokker, kartofler, kinakål, løg, majs, pastinakker, persille, persillerod, porrer, pærer, radiser, rosenkål, rødbeder, rødkål, salat, selleri, spidskål, spinat, squash, tomater, valnødder, vindruer, æbler.
Hvad er den sundeste kål?
Grønkål. Regnes for en af de
sundeste kåltyper og er rig på bl. a. A-, B- og C-vitamin.
Hvornår er det sæson for blomkål?
Blomkål - råvare i
sæson juni-oktober | Mad & Bolig.