Table of Contents:

  1. Hvad koster MyFitnessPal?
  2. Kan man tabe sig ved at tælle kalorier?
  3. Hvor mange kalorier forbrænder jeg app?
  4. Hvad koster Lifesum?
  5. Hvordan bruger man MyFitnessPal?
  6. Er Lifesum det værd?

Hvad koster MyFitnessPal?

Med med et medlemskab til MyFitnessPal.com får du de værktøjer, du behøver for at kunne tabe dig - og holde vægten bagefter. Og bedst af alt, alt på vores hjemmeside er 100 % gratis. Du kan godt gemme dit kreditkort væk - du kommer ikke til at betale en krone.

Kan man tabe sig ved at tælle kalorier?

Hvis vægttabet skal være blivende, vil din vane med at skulle tælle kalorier også være en du skal beholde, hvis det altså er den eneste måde det fungerer på. For at kunne holde et vægttab på den lange bane er det altså centralt at få opbygget nogle sunde vaner op, uden at skulle besvære sig selv med kalorietælling.

Hvor mange kalorier forbrænder jeg app?

I MyFitnessPal skal du indtaste højde, køn, alder, nuværende vægt, den vægt du gerne vil ned på, og hvor meget du vil tabe dig om ugen. Ud fra oplysningerne beregner app'en, hvor stort dit kalorieindtag må være pr. dag, for at du kan nå dit mål.

Hvad koster Lifesum?

Appen koster ingenting. Du får adgang til nem registrering af kalorier. Du kan se dine grundlæggende målinger og alle de fantastiske opskrifter, der ligger i appen. Eller du kan vælge Premium.

Hvordan bruger man MyFitnessPal?

Tak fordi du deltager i MyFitnessPal! Det vil ikke tage lang tid, før du bruger hjemmesiden som var du professionel. Baseret på dine profiloplysninger, beregner vi dine daglige ernæringsmål, så du kan tabe dig (eller tage på) i vægt i det tempo, du selv har valgt.

Er Lifesum det værd?

Tilknyttet Lifesum som betalingsbruger Kan kun sige at jeg har været meget tilfreds med produktet og man kan fint pendle mellem de forskellige slankekurer. Efter at hav forsøgt mig lidt frem, er det 5-2 kuren jeg lander på hver gang. Det er den som fungere for mig.