Table of Contents:

  1. Er der koffein i Mountain Dew?
  2. Er Mountain Dew farlig?
  3. Hvor gammel skal man være for at drikke Mountain Dew?
  4. Er Mountain Dew en energi drik?
  5. Hvor mange kalorier er der i Mountain Dew?
  6. Hvor mange kopper kaffe i Monster?

Er der koffein i Mountain Dew?

Vand, sukker, syre (E330), kuldioxid, aromaer (bl. a. koffein), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E202), sødestoffer (E950, E955), stabilisatorer (E414, E445), farve (betacarotener).

Er Mountain Dew farlig?

Sodavanden indeholder nemlig et koffein, og forsøg viser, at koffein kan få sædcellerne til at svømme hurtigere. Det er Pepsi, der producerer Mountain Dew, og her har man ingen planer om at udstyre sodavanden med en advarsel.

Hvor gammel skal man være for at drikke Mountain Dew?

På trods af at der på mange af de farverige dåser står, at drikken ikke bør indtages af børn, så er der ingen grænse for, hvor gammel man skal være for at købe energidrikke. Energidrikke er iøvrigt stærkt vanedannende, og ingen børn har behov for den ekstra mængde energi og koffein.

Er Mountain Dew en energi drik?

Mountain Dew eller blot Mtn Dew er en citrus-sportssodavand, som er populær i USA og eksporteres til mange lande, deriblandt Danmark. Drikken er produceret af PepsiCo, som også står bag bl. a. Pepsi Cola.

Hvor mange kalorier er der i Mountain Dew?

Næringsindhold
Energi50 kcal / 210 kj
Kulhydrat12 g

Hvor mange kopper kaffe i Monster?

Det svarer til ca. 3 kopper kaffe (2 dl) eller 5 af de små dåser med 25 cl energidrik. Der er også koffein i chokolade, te og cola.