Table of Contents:

  1. Hvem er Linda P sammen med?
  2. Hvor gammel er Linda P?
  3. Hvad hedder Linda?
  4. Hvor kan man se skråplan?
  5. Hvor stammer navnet Linda fra?
  6. Hvem er Linda P mor?
  7. Hvad er et skråplan?
  8. Hvad betyder navnet Carsten?

Hvem er Linda P sammen med?

Linda P
Linda Pedersen
Personlig information
ForældreHelle Petersen
ÆgtefælleMelissa Nicolajsen ( g. 2011–13)
PartnerAnders Grau (marts 2016 - september 2017)

Hvor gammel er Linda P?

37 år (15. juli 1984)Linda Petersen / Alder

Hvad hedder Linda?

Linda er et pige fornavn. Navnet kan stamme fra træet Lind men det kan også stamme fra det spanske ord linda, der er hunkønsformen af ordet lindo, der betyder "smuk".

Hvor kan man se skråplan?

Skråplan (1:6) | TV | DR Se bl. a. serien om Borgerservice, hvor sagsbehandlerne Jytte og Özgen har deres at kæmpe med. Mød de kræsne singlemænd Bruno og Nalle i jagten på en kæreste og følg centervagterne Bo Patrick og Schäfer i deres utrættelige kamp mod kriminal...

Hvor stammer navnet Linda fra?

Linda er et pige fornavn. Navnet kan stamme fra træet Lind men det kan også stamme fra det spanske ord linda, der er hunkønsformen af ordet lindo, der betyder "smuk". I Tyskland bruges linde i slutning af navn som for eksempel: Sieglinde og Heidelinde. Andre varianter er: Lynda, Belinda eller Melinda.

Hvem er Linda P mor?

Helle PetersenLinda Petersen / Mor

Hvad er et skråplan?

I overført betydning siger man at man er "ude på et skråplan" hvis man sløser så meget med sin uddannelse, sit socialliv eller andet, at det påvirker ens muligheder negativt. I denne betydning handler det om at "det går nedadbakke". Nogle kalder det også for at være ude på et sidespor.

Hvad betyder navnet Carsten?

Carsten er den nedertyske form af Christian. Carsten kom til Danmark fra de tysktalende områder afSlesvig-Holsten. Det er mest almindeligt i København og Østjylland. I 50'ernevar Carsten modenavn i København.