Table of Contents:

  1. Hvem ejer Memphis Mansion?
  2. Hvad koster det at komme ind på Elvis Museum?
  3. Hvornår åbnede Memphis Mansion?
  4. Hvad hedder Elvis hus?
  5. I hvilken by ligger Graceland Mansion?
  6. Hvornår åbnede Graceland Randers?
  7. Hvornår åbnede Graceland i Randers?
  8. Hvornår købte Elvis Graceland?

Hvem ejer Memphis Mansion?

Henrik Knudsen (født 18. maj 1964 i Odense) er ejer af Memphis Mansion i Randers, og formand for Elvis Presley-fanklubben The Official Elvis Presley Fan Club of Denmark. Han er æresborger i Tupelo, Mississippi, og Memphis. I 2011 blev han kåret som årets borger i Randers Kommune.

Hvad koster det at komme ind på Elvis Museum?

Vi mener at 99 kr per person, for museum og mini biograf er en fair pris. Vores gæster bruger alt fra 30. min til 5-6 timer, alt efter hvor meget de studere de mange hundrede effekter.

Hvornår åbnede Memphis Mansion?

Den 14. april 2011, åbnede, det den gang navngivet GRACELAND RANDERS og i december 2015 blev huset omdøbt til Memphis Mansion. På det eneste stationære Elvis Museum uden for USA kan du bland andet opleve: En rejse gennem Elvis' historie fra 19 i kronologisk rækkefølge.

Hvad hedder Elvis hus?

Memphis Mansion er en hyldest til Kongen af Rock'n'Roll og er udvendigt set identisk med Graceland i Memphis. Indvendigt har vi vores amerikanske Diner Highway 51, Elvis Museum, souvenirshop, selskabs– og mødelokaler.

I hvilken by ligger Graceland Mansion?

Graceland er en ejendom i den sydlige del af Memphis, Tennessee, USA, beliggende på adressen 'Elvis Presley Boulevard nr. 3764'. Blev den 28. marts 1957 købt af den 22-årige Elvis Presley for 100.000 dollars.

Hvornår åbnede Graceland Randers?

I 2006 fik Henrik Knudsen navnet Graceland Randers registreret som varemærke og den 16. april 2011 åbnede stedet for publikum.

Hvornår åbnede Graceland i Randers?

I 2006 fik Henrik Knudsen navnet Graceland Randers registreret som varemærke og den 16. april 2011 åbnede stedet for publikum.

Hvornår købte Elvis Graceland?

Som barn lovede Elvis Presley sine forældre, at han en dag ville blive rig og købe det flotteste hus i Memphis til dem. I 1957, blot 22-årig gammel, indløste han sit løfte, da han købte Graceland, et stort palæ på en 5,7 hektar grund, der skulle blive hjem for ham selv og hans forældre.