Table of Contents:

  1. Hvorfor Messi forlader Barcelona?
  2. Hvor lang tid var Messi i Barcelona?
  3. Hvorfor flyttede Messi?
  4. Hvorfor holder Messi?
  5. Hvor er Messi født?
  6. Hvor mange trofæer har Messi vundet?
  7. Hvorfor spiller Messi ikke gratis?
  8. Hvem er verdens bedste fodboldspiller Messi eller Ronaldo?

Hvorfor Messi forlader Barcelona?

Lionel Messi og Barcelona har hele sommeren forhandlet om en ny kontrakt, der reelt udløb sidst i juni. ... Klubben skriver ganske kortfattet på sin hjemmeside, at begge parter var enige om en aftale, men at "finansielle og strukturelle" udfordringer i den spanske ligas regler gør, at kontrakten ikke er blevet til noget.

Hvor lang tid var Messi i Barcelona?

Lionel Messi
Personlig information
ÅrHold(Mål)†
Barcelona C(5)
Barcelona B(6)
Barcelona(474)

Hvorfor flyttede Messi?

Sagen drejer sig om, at den tidligere fodboldspiller skulle have deltaget i en gruppevoldtægt af en 22-årig albansk kvinde på en natklub i Milano i 2013, hvor han var på kontrakt hos AC Milan.

Hvorfor holder Messi?

Efter den middag var jeg overbevist om, at jeg skulle blive i Barca, og at vi ville få det hele på plads. Problemet har aldrig været min kontrakt'. 12.26: 'Jeg er sikker på, at Barca nok skal klare sig uden mig. De har et fantastisk hold og der vil fortsat komme fantastiske spillere til klubben.

Hvor er Messi født?

24. juni 1987 (34 år), Rosario, ArgentinaLionel Messi / Født

Hvor mange trofæer har Messi vundet?

Den meget hurtige og driblestærke Lionel Messi vandt i alt 10 spanske mesterskaber med FC Barcelona samt 7 spanske pokaltitler (Copa del Rey). I 2012 blev Lionel Messi den mest scorende spiller for FC Barcelona nogensinde, da han rundede César Rodríguez' () hidtidige rekord på 232 mål.

Hvorfor spiller Messi ikke gratis?

Forklaringen er, at det ganske simpelt ikke er lovligt at gå så meget ned i løn ifølge spansk ansættelseslovgivning. Ifølge spansk lov må man maksimalt gå 50 procent ned i løn i forhold til sin tidligere kontrakt, for at undgå økonomisk svindel.

Hvem er verdens bedste fodboldspiller Messi eller Ronaldo?

Messi er fem gange kåret til verdens bedste fodboldspiller. Senest i 2015. Den lille troldmands evige rival, Cristiano Ronaldo, er fire gange kåret til verdens bedste, og senest skete det i år. Altså kan Ronaldo lige nu kalde sig for verdens bedste fodboldspiller.