Table of Contents:

  1. Hvor kommer maden fra Mcdonalds?
  2. Hvordan laver Mcdonalds deres mad?
  3. Hvor kommer Mcdonalds kartofler fra?
  4. Hvor mange spiser på Mcdonalds hver dag?
  5. Hvor meget omsætter McDonalds for om dagen?
  6. Hvilket land kommer Burger King fra?

Hvor kommer maden fra Mcdonalds?

Det er Inalca i Norditalien, der hakker og former bøfferne til McDonald's. Inalca har leveret bøffer og oksekød til McDonald's siden 1975.

Hvordan laver Mcdonalds deres mad?

Hos McDonald's har vi en række krav til vores leverandører og til den kvalitet, de leverer. Simpelthen fordi vores gæster skal have den samme høje kvalitet hver gang. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til kvaliteten af vores råvarer, som du ikke får svar på her, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvor kommer Mcdonalds kartofler fra?

Pommes frites hos McDonald's er af sorterne Russet Burbank og Innovator, og leveres af tyske Agrarfrost. På fabrikken bliver kartoflerne vasket, skrællet og renset, inden de bliver skåret til pommes frites ved hjælp af en kraftig vandstråle, der skubber kartoflerne igennem et sæt knive.

Hvor mange spiser på Mcdonalds hver dag?

Ifølge virksomhedens internationale hjemmeside (se kilder) eksisterede der i 2018 37.855 restauranter fordelt på over 100 lande, som til sammen ekspederer 69 millioner kunder dagligt. I 2019 var dette antal McDonald's-restauranter steget til 38.700 fordelt på verdensplan, ifølge Statista (se kilder).

Hvor meget omsætter McDonalds for om dagen?

Det var en fremgang på 2,2 procent i forhold til 2019 og et tal, som betyder, at McDonald's solgte fastfood for knap 7,4 millioner kroner om dagen. Selv oplyser McDonald's, at de havde cirka 200.000 danske kunder om dagen i 2020, hvilket svarer til svimlende 73 millioner besøg i alt.

Hvilket land kommer Burger King fra?

Den første Burger King-restaurant i verden åbnede i 1954 i Miami, Florida, USA. Burger King Corporation er grundlagt af James W. McLamore og David Edgerton.