Table of Contents:

  1. Hvor kan man få McPlant?
  2. Hvor meget CO2 udleder McDonalds?
  3. Er McDonalds vegansk?
  4. Hvor meget CO2 udleder en cheeseburger?
  5. Er Sunset vegansk?

Hvor kan man få McPlant?

McPlant testes på menuen frem til 12. april 2021 i følgende restauranter: Helsingør, Frederiksværk, Birkerød, Hørsholm, Frederikssund, Hillerød, Aalborg, Skalborg, Haverslev, Hjørring, Nørresundby, Frederikshavn, Thisted og Aabybro.

Hvor meget CO2 udleder McDonalds?

En undersøgelsen viser, at en enkelt burger skaber en CO2-udledning på 3,1 kilo, skriver Businessgreen.com. McDonald's er gået sammen med konsulentfirmaet Eco2 Project, som vil besøge 250 britiske landmænd, der leverer kød til kæden. Her vil de gennemgå hele forsyningskæden lige fra foderet til transporten.

Er McDonalds vegansk?

McDonald's er umiddelbart ikke det første, man tænker på, når man tænker veganske måltider. Det kan det imidlertid gå hen og blive snart. McDonald's i Danmark lancerer nemlig fra 19. januar 2021 det første veganske produkt på menuen – en måltidssalat med syltede gulerødder og spidskål.

Hvor meget CO2 udleder en cheeseburger?

Hvor stor forskel kan der være i klimaaftrykket på en ret?
Burger med hakkebøfBurger med kyllingBurger med veggie-sliders
22,5 kg CO2 per kg3,5 kg CO2 per kg1,7 kg kg CO2 per kg
0,82 kg CO2 per MJ0,15 kg CO2 per MJ0,07 kg CO2 per MJ

Er Sunset vegansk?

Sunset har tilføjet vegansk kød til deres menu, hvilket er superlækkert og giver os alle mulighed for at sammensætte flere veganske retter. Sunset har flere end 40 restauranter i Danmark, og det har dermed stor betydning for efterspørgslen og tilgængeligheden, at de vælger at tage vegansk kød ind.