Table of Contents:

  1. Hvad er kronprinsesse Mary kendt for?
  2. Hvad er kronprinsesse Mary protektor for?
  3. Hvad er kronprinsesse Mary uddannelse?
  4. Hvad er kronprinsessens fulde navn?
  5. Hvor bor Frederik og Mary på Amalienborg?

Hvad er kronprinsesse Mary kendt for?

Hun har arbejdet i DDB Needham (Melbourne) og Young & Rubicam (Sydney) inden hun i 2002 flyttede til Danmark og blev ansat hos Microsoft Business Solutions som projektkonsulent for virksomhedsudvikling, kommunikation og marketing. Hun arbejdede også i Edinburgh og Paris. Kronprinsessens modersmål er engelsk.

Hvad er kronprinsesse Mary protektor for?

H.K.H. Kronprinsessen er Børnehjælpsdagens protektor. Kronprinsessens protektion har stor værdi for vores arbejde – og sætter et velfortjent fokus på de tusindvis af anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Hvad er kronprinsesse Mary uddannelse?

Studieskolen2003 University of TasmaniaHobart CollegeTaroona High SchoolClear Lake City Elementary Kronprinsesse Mary/Uddannelse

Hvad er kronprinsessens fulde navn?

Mary Elizabeth, Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen, Kronprinsesse af Danmark, grevinde af Monpezat, er født den 5. februar 1972 i Tasmanien, Australien. H.K.H.

Hvor bor Frederik og Mary på Amalienborg?

Regentparret bor i dag i Christian 9's Palæ, når de er i København, og Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary bor med deres børn i Frederik 8's Palæ. I Christian 8's Palæ ligger Amalienborgmuseet, hvor man kan besøge bl. a. Frederik 9's arbejdsværelse og Dronning Louises salon.