Table of Contents:

  1. Kan simkort bruges i router?
  2. Hvad koster et ekstra simkort Telenor?
  3. Hvad koster et ekstra sim-kort?
  4. Hvad koster ekstra simkort?
  5. Hvordan virker et Datadelingskort?

Kan simkort bruges i router?

Man kalder det at lave et Hotspot. Når du kigger efter en 4G router, vil du se, at nogle modeller har mulighed for at sætte et simkort i, mens andre virker ved at man sætter en dongle med et simkort i. Ud fra dit 4G simkort vil du kunne oprette Wi-Fi, så flere forskellige enheder kan bruge signalet fra simkortet.

Hvad koster et ekstra simkort Telenor?

Det koster ekstra data 1 GB - 49 kr. 3 GB - 79 kr. kr.

Hvad koster et ekstra sim-kort?

Herunder er et overblik over de teleselskaber, som tilbyder et ekstra simkort til data. Telmore: ekstra simkort til 29 kroner per måned. Telia: ekstra simkort koster 119 kroner per måned.

Hvad koster ekstra simkort?

Se aktuelle tilbud hos Telia Greentel tilbyder køb af ekstra simkort til 29 kroner om måneden, men det er nærmere et tilkøb. Man får nemlig 5 GB ekstra data knyttet til det ekstra simkort – man kan ikke bruge løs af den data, der er inkluderet i ens mobilabonnement.

Hvordan virker et Datadelingskort?

Når du tilmelder dig Datadeling, får du et ekstra SIM-kort til dit abonnement. Du kan bruge af din pakkes inkluderede data fra dit Datadeling SIM-kort. Med et Datadeling SIM-kort undgår du et separat data-abonnement til fx din tablet. Det er perfekt til dig, der ikke bruger al mobildata i dit abonnement.