Table of Contents:

  1. Er der gelatine i Maoam?
  2. Er MAOAM Haribo?
  3. Hvad er der i MAOAM?
  4. Hvad er der i en MAOAM?
  5. Hvad for noget slik er der gris i?

Er der gelatine i Maoam?

En kasse indeholder ca. 62 små pakker med forskellig smag. Ingredienser: Sukker, glucosesirup, palmefedt, fugtighedsbevarende middel: sorbitolsirup, gelatine, syre: citronsyre, aroma.

Er MAOAM Haribo?

HARIBO køber MAOAM Familievirksomheden HARIBO opkøber Edmund Münsters virksomhed i 1986, og produktionen flyttes til en moderne fabrik i Neuss, Tyskland. HARIBO Group får varemærket MAOAM, og MAOAM får til gengæld masser af vingummibamser som sine nye brødre og søstre.

Hvad er der i MAOAM?

Maoam (udtales "Ma-o-am") er et mærke fra slikproducenten Haribo. De distribueres under den tekniske betegnelse frugtkaramel med forskellig smag. Typisk pakkes fem stykker af en art i en pakke, og flere af disse pakker med forskellige smage pakkes og sælges i en stang. Derudover er der også store pakker.

Hvad er der i en MAOAM?

Ingredienser. KARAMELLER / Ingredienser: Sukker; glucosesirup; palmefedt; fugtighedsbevarende middel: sorbitolsirup; gelatine; syre: citronsyre; aroma.

Hvad for noget slik er der gris i?

Til fremstilling af særligt vingummi, lakrids og skumfiduser anvendes ofte gelatine i form af forskellige komponenter fra særligt grise. Vil du gerne undgå dette, så tag meget gerne et kig på vores veganske slik, som er fremstillet helt uden brug af gelatine.