Table of Contents:

  1. Hvor varmt er det i Madrid i december?
  2. Hvilken klimazone ligger Madrid i?
  3. Hvor varmt er det i Madrid i april?
  4. Hvem flyver direkte til Madrid?
  5. Hvordan er vejret i Madrid i februar?
  6. Hvilket klimabælte ligger Spanien?
  7. Hvilken klimazone har Spanien?
  8. Hvilken klimazone har man i det sydlige Spanien?

Hvor varmt er det i Madrid i december?

Gennemsnitstemperatur
DagstemperaturSoltimer pr. dag
oktoberDagstemperatur 18°cSoltimer pr. dag 8h
novemberDagstemperatur 12°cSoltimer pr. dag 7h
decemberDagstemperatur 8°cSoltimer pr. dag 5h
Kilde: SMHI. Vejledende, afvigelser kan forekomme.

Hvilken klimazone ligger Madrid i?

Spaniens hovedstad, Madrid, ligger midt på Den Iberiske Halvø og har derfor udpræget fastlandsklima. Det betyder temmeligt kolde vintre og meget varme, tørre somre.

Hvor varmt er det i Madrid i april?

Temperaturen i Madrid i april er på den kolde side med temperaturer på 7°C grader og 18°C grader. Sørg for at medbringe en varm jakke i april måned. Der kommer mange regnvejrsdage i april i Madrid. Madrid kan forvente 15-22 regnvejrsdage i gennemsnit, så sørg for at medbringe regnjakke, så du ikke bliver våd den måned!

Hvem flyver direkte til Madrid?

Hvilke flyselskaber tilbyder direkte flyrejser til Madrid? American Airlines, Iberia, Iberia Express og Ryanair flyver alle direkte til Madrid. Hvornår det billigst at flyve til Madrid? marts 2022 er normalt den billigste måned at flyve til Madrid.

Hvordan er vejret i Madrid i februar?

Vejret i Madrid i februar er utroligt koldt med temperaturer på 3°C grader og 12°C grader. Vi anbefaler, at du klæder dig varmt på og husker at medbringe dine vanter! Du kan forvente regn i cirka halvdelen af februar måned i Madrid.

Hvilket klimabælte ligger Spanien?

Det varme Middelhavsklima, der også kaldes fugtigt subtropisk klima, er det mest dominerende i Spanien, og findes langs de fleste kyststrækninger - dog ikke ved den køligere kyststrækning i Nordspanien, der ligger ud til Atlanterhavet, men det dominerer hele området ved Malaga, Valencia, Sevilla, Barcelona samt De ...

Hvilken klimazone har Spanien?

Spanien har kystlinjer til Atlanterhavet og Middelhavet samt grænser til Frankrig, Andorra, Portugal og Marokko. Landskabet består af en indre højslette omgivet af bjerge samt lavland og marskland. Der er tempereret kystklima i NV og subtropisk klima i resten af landet. Det indre af landet er tørt og meget varmt.

Hvilken klimazone har man i det sydlige Spanien?

Den sydøstlige del, der er præget af middelhavsklima med tørre og varme somre. 2. Den nordvestlige del, der er præget af det mere kølige og fugtige atlanterhavsklima.