Table of Contents:

  1. Hvorfor kan jeg ikke ringe Lycamobile?
  2. Hvilket netværk bruger LYCA?
  3. Hvordan tanker jeg op på Lycamobile?
  4. Hvem ejer LYCA mobil?
  5. Hvordan er Oisters dækning?
  6. Hvad for et teleselskab skal jeg vælge?
  7. Hvor kan man købe Lycamobile SIM-kort?
  8. Er Call me og Telia det samme?
  9. Hvilket net kører Call me på?

Hvorfor kan jeg ikke ringe Lycamobile?

Ring til kundeservice for at anmode om indstillinger. Vi vil sende dig en SMS-besked for at opdatere telefonens internet-indstillinger automatisk. Sørg for at acceptere denne besked og gem indstillingerne. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til 3332 fra din Lyca Mobile.

Hvilket netværk bruger LYCA?

Signalet vil nemlig være det samme, fordi begge benytter sig af TDCs netværk.

Hvordan tanker jeg op på Lycamobile?

Brug af dit Lycamobile SIM kort, SMS og pakke kode (f. eks. 4580 for pakke pris) som sendes til 3535. Lycamobile optankninger findes I størrelsen kr., 200 kr.

Hvem ejer LYCA mobil?

Lycamobile er grundlagt og ejes af den srilankanske forretningsmand Allirajah Subaskaran og specialiserer sig især i billige taletidskort, der gør det billigt at foretage opkald til udlandet. Lycamobile kan i dag findes i 23 lande - blandt andet i Norge, Sverige og USA.

Hvordan er Oisters dækning?

Dækning i hele DK OiSTER benytter 3's landsdækkende mobil- og datanetværk. For at bruge 3's netværk skal din mobil som minimum understøtte 3G, hvilket de fleste mobiler gør i dag. Den forventede downloadhastighed ved udendørs brug er 17-71 Mbit/s og 5-43 Mbit/s i uploadhastighed på vores 4G-netværk.

Hvad for et teleselskab skal jeg vælge?

Der findes ikke nogen tommelfingerregler for, hvilket teleselskab der er det allerbedste, da det som sagt afhænger af din adresse. Nu er der dog blevet lanceret en hjemmeside tjekditnet.dk, hvor du kan tjekke det mobile bredbånd samt dækningen af bredbånd på både bopæle, virksomhedsadresser og sommerhuse.

Hvor kan man købe Lycamobile SIM-kort?

Føtex, SuperBrugsen, Shell, 7-Eleven og Spar er bare nogle af de landsdækkende butikskæder, hvor du kan finde sim-kort og mobilabonnementer fra teleselskabet Lycamobile.

Er Call me og Telia det samme?

Telia ejer Call Me, Familietele og DLG Tele. Det vil altså sige at langt de fleste selskaber i Danmark bruger de samme netværk.

Hvilket net kører Call me på?

Call me bruger Nordens bedste netværk, TT-netværket, som er ejet og drevet af Telia og Telenor. Det er fundamentet for alle de oplevelser, du får med Call me. TT-netværket har stort fokus på hele tiden at optimere netværket og bygge ud.