Table of Contents:

  1. Kan man få makeup af tøj?
  2. Kan man få selvbruner af tøj?
  3. Kan man vaske kanel af tøj?
  4. Kan man fjerne mascara?
  5. Kan man få selvbruner af hvidt tøj?

Kan man få makeup af tøj?

Du skal bruge: en plastikpose, opvaskemiddel og husholdningssprit. Smør pletten ind i opvaskemiddel og lad den hvile i plastikposen, som du binder knude på, natten over. Er pletten endnu ikke forsvundet helt, kan du duppe den med lidt husholdningssprit. Vask herefter som normalt.

Kan man få selvbruner af tøj?

Smør pletten ind i opvaskemiddel eller en pletfjerner og lad det arbejde sig ind i pletten af selvbruner. Derefter vaskes tøjet i maskinen som normalt. Husk det er på eget ansvar og der er risiko for at blege tøjet.

Kan man vaske kanel af tøj?

Pletten gnides med saltvand. Der skylles efter med varmt vand. Tøj, der skal vaskes i silkeprogram: Pletten gnides med en blanding af 50% sprit og 50% vand.

Kan man fjerne mascara?

Brug en oliebaseret makeup-fjerner Væd en vatrondel med en oliebaseret eller en 2-fase øjenmakeupfjerner. Læg rondellen på øjet i ca. 10-20 sekunder, så makeupfjerneren når at virke. Fjern mascaraen med vatrondellen ved at trækken den ned over vipperne og væk.

Kan man få selvbruner af hvidt tøj?

Det er næsten umuligt at fjerne selvbruner fra hvidt tøj og der er stor risiko for, at dit tøj bliver bleget. Så hvis du vælger at forsøge at fjerne selvbruner fra dit tøj, er det på eget ansvar. Det bedste skulle være at bruge Vanish og gnide det godt ind i pletten og lade det virke.