Table of Contents:

  1. Hvornår kommer kutterne ind i Thorup Strand?
  2. Hvordan går det med Gutterne på kutterne?
  3. Hvem er død fra Gutterne på kutterne?
  4. Hvor gammel er Jan fra Gutterne på kutterne?
  5. Hvad laver Jesper Olsen i dag?
  6. Hvornår kommer der Gutterne på kutterne?
  7. Hvem ejer Thorup Strand Fiskehus?
  8. Hvornår kommer Gutterne på kutterne i land?
  9. Hvem er brødre i Gutterne på kutterne?
  10. Hvad laver gutterne fra kutterne i dag?

Hvornår kommer kutterne ind i Thorup Strand?

Når dagens fiskeri er overstået og fangsten skal på land, kan man opleve fiskekutterne blive trukket ind.

Hvordan går det med Gutterne på kutterne?

Fiskeren Jonny Olsen og kæresten Kimi fra TV 2's ”Gutterne på kutterne” bliver snart forældre til en lille søn. Snart melder en lille ny gut sin ankomst i Thorup Strand. Fiskeren Jonny Olsen fra TV 2-programmet ”Gutterne på kutterne” bliver nemlig far for første gang i oktober.

Hvem er død fra Gutterne på kutterne?

december 2018 sank fiskekutteren HM 90 Rigmor Kirstine ud for Thorup Strand i Nordjylland. De skæbnesvangre minutter blev fanget på video.

Hvor gammel er Jan fra Gutterne på kutterne?

- Den er 34 år gammel, nøjagtig lige så gammel som min lillebror Jonny, og jeg tror, vi skal have en ny kutter om et eller to år, vurderer Jan Olsen.

Hvad laver Jesper Olsen i dag?

Jesper Olsen der er 55 år, bor i dag i Australien, hvor han indtil for fire år siden var assistenttræner i Melbourne Hearts. Det job har han forladt, men har bevaret sin tilknytning til klubben i en mentorrolle.

Hvornår kommer der Gutterne på kutterne?

Hvornår kommer fiskerne i land? -Typisk mellem klokken 14 og 17, der kan dog være dage hvor de kommer tidligere eller senere hjem. Hvornår sejler fiskerne ud? -Fiskerne vil gerne være klar til at hive de første fisk ombord, når solen står op.

Hvem ejer Thorup Strand Fiskehus?

Allerede i 2020 var indehaveren af Thorupstrand Fiskehus, Janni Olesen, nomineret til Jammerbugt Kommunes Iværksætterpris. Nu er hun og hendes nye kompagnon og barndomsveninde, Janet Anisimow spændte på, om de i år er de heldige modtagere af prisen.

Hvornår kommer Gutterne på kutterne i land?

Hvornår kommer fiskerne i land? -Typisk mellem klokken 14 og 17, der kan dog være dage hvor de kommer tidligere eller senere hjem.

Hvem er brødre i Gutterne på kutterne?

Hvem er Gutterne på kutterne? Jesper og Bo er brødre og er begge opvokset på Thorupstrand i en fiskerfamilie. Det lå derfor i kortene, at de skulle fortsætte i samme spor. Både Jesper og Bo er en del af et fællesskab mellem områdets fiskere, som hedder Thorupstrand Kystfiskerlaug, som fisker på naturens betingelser.

Hvad laver gutterne fra kutterne i dag?

Han synes ikke, at det er pænt tøj. Men det er det bedste at arbejde i under det tykke orange regntøj, han bærer på sit arbejde. Jesper Olsen er fisker og medvirker i TV 2-programmet 'Gutterne fra kutterne'. Jesper Olsen trækker en smøg ud af pakken med tænderne og tænder den.