Table of Contents:

 1. Hvem forhandler Kansas arbejdstøj?
 2. Er Kansas dansk?
 3. Hvor køber man arbejdstøj?
 4. Hvor kan man købe Mascot arbejdstøj?
 5. Hvem sælger Mascot til?
 6. Hvad er Kansas kendt for?
 7. Hvad betyder Kansas?
 8. Hvor køber man arbejdsbukser?
 9. Hvem sælger Mascot?
 10. Hvor kan man købe MASCOT arbejdstøj?
 11. Hvilke lande er MASCOT i?
 12. Hvor mange lande er MASCOT i?
 13. Hvad laver MASCOT?

Hvem forhandler Kansas arbejdstøj?

Arbejdstøj fra Mascot, Kansas m. fl. » Køb arbejdstøj i god kvalitet hos STARK.

Er Kansas dansk?

Måske ved du det ikke, men det populære og efterspurgte Kansas er et dansk firma. Det er noget, som vi kan være stolte af her i Danmark – for Kansas er blevet et stort, internationalt brand. Kansas, der nu er ejet af FRISTADS KANSAS GROUP, omsætter årligt for mere end 500 mio.

Hvor køber man arbejdstøj?

Hos Biltema finder du et stort udvalg af arbejdstøj. Vi har fleecetrøjer, sweatshirts, termoundertøj og jakker, der kan holde dig varm uanset vind og vejr. Du finder slidstærke arbejdsbukser og shorts til både mænd og kvinder.

Hvor kan man købe Mascot arbejdstøj?

Køb online på MASCOT® WebShop.

Hvem sælger Mascot til?

Med MASCOT® WebShop får I jeres helt egen webshop med alle MASCOT-produkter. Webshoppen leveres og vedligeholdes af MASCOT, og MASCOT står for lagerføring og forsendelse af varer til jeres kunder på vegne af jer.

Hvad er Kansas kendt for?

Her er Kansas blandt de førende i USA, og især den glutenholdige hvede er en stor eksportvare. Fødevareindustrien er ligesom andre store industrier, der fremstiller landbrugsmaskiner, kemikalier, metalvarer, plastic, tøj og elektronik, koncentreret i og omkring Wichita og Kansas City.

Hvad betyder Kansas?

Kansas er en amerikansk delstat. Staten har omkring 2.911.641 indbyggere. Statens hovedstad er Topeka, mens Wichita er den største by. Kansas blev optaget som USA's 34.

Hvor køber man arbejdsbukser?

Hos Biltema har vi arbejdsbukser til alle formål. Find hele vores sortiment her på siden og klik ind på det enkelte produkt for at læse mere om materiale, anvendelsesmuligheder mm..

Hvem sælger Mascot?

Med MASCOT® WebShop får I jeres helt egen webshop med alle MASCOT-produkter. Webshoppen leveres og vedligeholdes af MASCOT, og MASCOT står for lagerføring og forsendelse af varer til jeres kunder på vegne af jer.

Hvor kan man købe MASCOT arbejdstøj?

Køb online på MASCOT® WebShop.

Hvilke lande er MASCOT i?

Kendte guldgravere elsker MASCOT Hver fredag aften følger fire millioner amerikanere med i femte sæson af serien The Gold Rush. Serien bliver derudover sendt i 125 lande herunder England, Danmark og Tyskland.

Hvor mange lande er MASCOT i?

MASCOT udvikler, fremstiller og markedsfører arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Virksomheden er 100% ejet af familien Grosbøl. MASCOT har egne sælgere i 15 europæiske lande og egne SA8000 (CSR)-certificeret produktionsfaciliteter i Vietnam og Laos.

Hvad laver MASCOT?

MASCOT er en dansk virksomhed med en skandinavisk mentalitet og eksport til det meste af verden. Medarbejderne møder på arbejde i Danmark, Vietnam, Tyskland og 12 andre lande med en og samme mission: At udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.