Table of Contents:

  1. Hvad er temaet i Hunger Games?
  2. Hvad hedder Hunger Games 3?
  3. Hvor er The Hunger Games optaget?
  4. Hvem vinder Hunger Games?
  5. Hvem spiller Peeta Mellark?

Hvad er temaet i Hunger Games?

Filmens temaer er meget de her modsætninger som (liv-død rig-fattig) Men selve The hunger games hovedtema er underholdning- Reality Tv. Reality Tv er hovedtemaet fordi selve “The hunger games” er et reality program.

Hvad hedder Hunger Games 3?

The Hunger Games: Catching Fire er en amerikansk science fiction-eventyrfilm fra 2013, baseret på Suzanne Collins' dystopiske roman Løbeild, den anden bog i The Hunger Games-trilogien. Filmen er efterfølgeren til The Hunger Games og er nummer to i The Hunger Games-serien.

Hvor er The Hunger Games optaget?

Filmoptagelserne til 'The Hunger Games' er foregået fire steder i North Carolina: I Charlotte, Shelby og Wilmington, og endelig i Asheville, hvor det meste er optaget.

Hvem vinder Hunger Games?

Katniss Everdeen er nu vendt hjem i god behold efter at have vundet det 74. årlige dødsspil og bliver sammen med Peeta Mellark hyldet. Gennem historien fornemmer Katniss, at der ulmer et oprør mod det undertrykkende Capitol overalt i distrikterne. Optagelserne begyndte den 10.

Hvem spiller Peeta Mellark?

Josh Hutcherson Josh Hutcherson fik sit første store gennembrud i filmen Rejsen til jordens indre, men han er mest berømt for sin rolle som bagersønnen Peeta i The Hunger Games.