Table of Contents:

  1. Hvor gammel skal man være for at være professionel fodboldspiller?
  2. Hvordan bliver man en god fodboldtræner?
  3. Hvornår stopper man som fodboldspiller?
  4. Kan man leve af at være fodboldtræner?
  5. Hvad er en god træner?

Hvor gammel skal man være for at være professionel fodboldspiller?

16-årige spillere bør desuden styrketræne to timer om ugen. Dette er ikke bare vigtigt for at blive stærkere, men også for at forebygge skader. Alt i alt bør en spiller som bestræber sig på at blive en af de bedste lægge mellem 13 og 15 om ugen.

Hvordan bliver man en god fodboldtræner?

Den vigtigste opgave for at blive en god fodboldtræner er at skabe et træningsmiljø hvor dine spillere føler sig trygge, tør fejle overfor hinanden og et miljø hvor det er sjovt at gå til fodbold. ”Sjov” er begreb der er svært helt præcist at definere, og det er også et ord vi alt for sjældent diskutere med vores ...

Hvornår stopper man som fodboldspiller?

Fodbold er generelt et enkelt spil og stopper kun, når bolden ryger ud af banen eller når dommeren stopper spillet.

Kan man leve af at være fodboldtræner?

Nogle idrætsinstruktører driver selv et gymnastikinstitut eller motionscenter. Idrætsinstruktører kan få arbejde som idrætskonsulenter i idrætsorganisationer. Det er ikke alle idrætsinstruktører, der kan leve af det. For nogle er det en fritidsbeskæftigelse.

Hvad er en god træner?

En god træner er en der har lyst til at lære af andre og se hvad andre gør. Følg en anden træner, tag på kursus eller få andre trænere til at give feedback på din træning. Rammesæt kulturen. I et godt træningsmiljø er der sammenhæng mellem det, du siger og det du gør.