Table of Contents:

  1. Hvad koster det at ringe til 1812?
  2. Hvem ringer man til når man finder et dødt dyr?
  3. Hvem fjerner døde dyr?
  4. Hvem ringer fra dette nummer 118?
  5. Hvornår kan man ringe 1812?
  6. Hvad gør man hvis man finder et dødt rådyr?
  7. Hvem ringer man til ved døde dyr?
  8. Hvem ringer man til hvis man finder et dødt dyr?

Hvad koster det at ringe til 1812?

Priser på servicenumre
ServicenummerNavn på tjenesteOpkaldsafgift
114Politi - serviceGratis
118Oplysning, indland17,50 kr
1810Oplysning og info17,50 kr.
1812Dyrenes Vagtcentral1 kr.

Hvem ringer man til når man finder et dødt dyr?

Er dyret dødt, eller finder man et dødt dyr, er det ikke en opgave for Dyrenes Vagtcentral. Kontakt Falck eller kommunen. Du kan hjælpe dine medbilister ved at sikre dig, at dyret ikke ligger til trafikfare.

Hvem fjerner døde dyr?

Afhentning af døde dyr på kommunale veje er kommunens ansvar. I mange tilfælde har kommunen en aftale med Falck om afhentning af døde dyr. Kontakt Falcks vagtcentral på 70 10 20 30. Er det ikke Falck der fjerner dyret i den pågældende kommune, henviser vi dig videre til kommunen.

Hvem ringer fra dette nummer 118?

118 er ejet af TDC, der også driver YouSee og Telmore. Uanset hvilket teleselskab et telefonnummer er blevet oprettet under, vil det optræde på 118 – medmindre personen har søgt om at få hemmeligt nummer.

Hvornår kan man ringe 1812?

Ring 1812. Du kan ringe til Vagtcentralen 1812 hvis: Du finder et dyr med tydeligt tegn på sygdom eller skade. Du har mistanke om vanrøgt af hus- eller landbrugsdyr.

Hvad gør man hvis man finder et dødt rådyr?

Ring 1812, hvis du påkører et dyr Er dyret såret, skal du ringe til Dyrenes Vagtcentral på tlf. 1812. Find ud af hvor du er: Vejnavn, vejnummer, kilometersten/vejkantspæl eller GPS-koordinater. Jo mere præcist du kender stedet, des lettere er det at finde frem til dyret.

Hvem ringer man til ved døde dyr?

Påkørte dyr, dyr i nød og døde dyr Afhentning af døde dyr på kommunale veje er kommunens ansvar. I mange tilfælde har kommunen en aftale med Falck om afhentning af døde dyr. Kontakt Falcks vagtcentral på 70 10 20 30.

Hvem ringer man til hvis man finder et dødt dyr?

3. Er dyret dødt, eller finder man et dødt dyr, er det ikke en opgave for Dyrenes Vagtcentral. Kontakt Falck eller kommunen.