Table of Contents:

 1. Hvem ejer Raunsborg?
 2. Hvor rig er Jim Lyngvild?
 3. Er Ravnsborg til salg?
 4. Hvor høj er Jim Lyngvild?
 5. Hvem bor i en vikingeborg på Fyn?
 6. Hvad koster Jim Lyngvilds hus?
 7. Hvem laver Raunsborg?
 8. Hvor gammel er Jim Lyngvild?
 9. Hvornår var Jim Lyngvild med i Robinson?
 10. Hvor er Jim Lyngvilds kirkebilleder?
 11. Kan man se Jim Lyngvilds hus?
 12. Hvor længe varer Jim Lyngvilds udstilling på Kronborg?
 13. Hvem laver Raunsborg creme?
 14. Hvad har Ravnsborg kostet?
 15. Kan man besøge Ravnsborg?

Hvem ejer Raunsborg?

Jim Lyngvild har i samarbejde med familiefirmaet Plum A/S skabt Raunsborg® Nordic en skønhedsserie til kvinder og mænd og i samarbejde med Bryggeriet Vestfyen står han bag Bryggeriet Frejdahl. Lyngvild var i 2018 med til at designe dele af Nationalmuseets udstilling om vikinger.

Hvor rig er Jim Lyngvild?

Han sælger masser af cremer, øl og bøger, men Jim Lyngvild tæller ikke sine penge. Det seneste regnskab fra hans firma Raunsborg, der laver kosmetik, viser en vækst fra fire millioner til fem millioner kroner fra 20. Men de kolde kontanter interesserer ham ikke.

Er Ravnsborg til salg?

Hele herligheden er til salg for 1.095.000. Klik her og se Jim Lyngvild vise rundt i sin tidligere bolig. Tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan! I galleriet herunder kan man se de flotte billeder af Ravnsborg, hvor Jim Lyngvild og manden bor nu.

Hvor høj er Jim Lyngvild?

1,89 mJim Lyngvild / Højde

Hvem bor i en vikingeborg på Fyn?

Oplev Jim Lyngvilds vikingeborg Jim Lyngvild er både designer, modekommentator og hele Danmarks mediedarling, og for ham var det en drøm, der gik i opfyldelse, da han designede og opførte sit eget hjem – en vikingeborg i Korinth på Sydfyn.

Hvad koster Jim Lyngvilds hus?

Lyngvild har sat prisen til 1.095.000 kr. og det er noget mindre end de andre gange, den entreprenante fotograf, ølbrygger, designer, cremekonge og forfatter har haft gården sat til salg.

Hvem laver Raunsborg?

Raunsborg er en dansk hudplejevirksomhed, som blev grundlagt i 2011 af Jim Lyngvild og Plum A/S. Produkterne designes af Jim Lyngvild, hvorefter de dygtige fagfolk hos Plum A/S tager over og sammensætter de rigtige ingredienser fra den nordiske natur.

Hvor gammel er Jim Lyngvild?

43 år (27. december 1978)Jim Lyngvild / Alder

Hvornår var Jim Lyngvild med i Robinson?

Jim Lyngvild blev for alvor et kendt ansigt, da han i 2005 deltog i overlevelsesprogrammet Robinson Ekspeditionen. I de senere år har han fungeret som modekommentator ved Ekstra Bladet, og det er i den forbindelse at Jim Lyngvild for alvor fik sat sit aftryk Danmarkskortet.

Hvor er Jim Lyngvilds kirkebilleder?

Jim Lyngvilds kirkebilleder skal ikke længere udstilles i Faaborg Kirke. I stedet skal billederne vises frem i Illum i København.

Kan man se Jim Lyngvilds hus?

En tradition er skabt og Jim Lyngvild åbner igen dørene til sin smukke vikingeborg. Modedesigneren, forfatteren og multikunstneren Jim Lyngvild, åbner igen i år dørene for publikum til et af Danmarks smukkeste huse og nu fyns største vikingemarked.

Hvor længe varer Jim Lyngvilds udstilling på Kronborg?

Oplev Jim Lyngvilds storslåede billeder af fortidens konger og dronninger, når Danmarks kongerække for første gang i over 400 år igen pryder væggene på Kronborg Slot. Særudstillingen løber fra 21. april 2021 til 30. december 2022.

Hvem laver Raunsborg creme?

Raunsborg er en dansk hudplejevirksomhed, som blev grundlagt i 2011 af Jim Lyngvild og Plum A/S. Produkterne designes af Jim Lyngvild, hvorefter de dygtige fagfolk hos Plum A/S tager over og sammensætter de rigtige ingredienser fra den nordiske natur. Raunsborg går ikke på kompromis med kvaliteten.

Hvad har Ravnsborg kostet?

Det er den bedste måde, man kan lære på, forsikrer han. Vikingeborgen Ravnsborg blev bygget i 2011 og er tegnet af Jim Lyngvild, der også har været bygherre på projektet. Det første marked blev afholdt i 2015. Dørene er åbne indtil grundlovsdag, og det koster 50 kroner at komme ind.

Kan man besøge Ravnsborg?

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring vores produkter, foredrag, markeder mv. Ravnsborg er ikke åbent for offentligheden til daglig, da det er vores private hjem.