Table of Contents:

  1. Hvor kan jeg få ivermectin?
  2. Hvad er parasitter i kroppen?
  3. Kan man købe Scatol uden recept?
  4. Hvad koster fnat piller?
  5. Kan man få en pille for fnat?
  6. Hvad koster Scatol?

Hvor kan jeg få ivermectin?

Fnatmidlet Scatol-tabletter med indholdsstoffet ivermectin kan fra i dag købes på danske apoteker med en recept fra lægen.

Hvad er parasitter i kroppen?

Parasitter er organismer, som lever af sin vært (dig). De lever i vores kroppe ved at spise af vores energi og celler og af den mad, vi spiser – og de forårsager deremed skade på vores celler.

Kan man købe Scatol uden recept?

Fra den 4. maj 2020 sælges tabletterne Scatol med det aktive stof ivermectin til behandling af fnat i Danmark. Det kræver en recept fra lægen for at få udleveret tabletterne på de danske apoteker. Der gives tilskud til Scatol efter de gældende grænser for medicintilskud ligesom for Nix-creme.

Hvad koster fnat piller?

Prisen for en pakke med fire tabletter er 422,50 kr. De fleste voksne patienter skal, afhængigt af vægt, have mellem fire og seks tabletter per dosis. Derfor skal de fleste samlet have mellem 2 og 3 pakker til de to doser. Permethrin creme 5 % koster omkring 250 kr.

Kan man få en pille for fnat?

Fnat kan behandles med tabletter, som hedder Scatol (Ivermectin). De fås på recept. Børn under 2 år: Behandles kun efter særlig aftale med lægen.

Hvad koster Scatol?

Prisen for en pakke med fire tabletter er 422,55 kr. (6. januar 2021). Der bør for både Scatol og permethrin genbehandles efter 1 uge.