Table of Contents:

  1. Er der sne i Norge i november?
  2. Hvornår sner det i Norge?
  3. Hvornår er det bedst at rejse til Tromsø?
  4. Hvor er der sne i november?
  5. Er der sne i Norge om sommeren?

Er der sne i Norge i november?

Den lange vinterperiode kan føles både kold og mørk i Norge, og fra midten af november til slutningen af januar når solen ikke over horisonten i store dele af Nord-Norge, nord for polarcirklen. Der er dog sjældent buldermørkt hele tiden, og sneen lyser som regel landskaberne op.

Hvornår sner det i Norge?

Book din tur til næste skisæson i Norge Der er generelt sne fra november til maj måned i de mest populære skidestinationer.

Hvornår er det bedst at rejse til Tromsø?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på 3.420 kr. - 6.286 kr. Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Tromsø i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 12 °C og maksimum kan komme op på 15 °C.

Hvor er der sne i november?

Her kan du stå på ski i efteråret i Schweiz: Verbier er en del af Les 4 Vallées, som med sine mere end 410 kilometer pister er Schweiz' største skiområde. Dele af området kan åbne tidligt, hvor det hele åbner omkring 30. november. Zermatt strækker sig op til 3.883 meter over havets overflade.

Er der sne i Norge om sommeren?

Sommermånederne er højsæson for vandring, cykling og camping. Det meste af sneen i fjeldene er nu smeltet, og mange mennesker holder sommerferie ude i naturen.