Table of Contents:

  1. Hvordan er vejret i Italien i oktober?
  2. Hvordan er vejret i Italien i juni?
  3. Hvor meget regner det i Italien?
  4. Hvordan er vejret i Italien i april?
  5. Hvordan er vejret i Italien i marts?
  6. Hvor er det varmest i Italien i oktober?
  7. Hvordan er vejret i Toscana i april?

Hvordan er vejret i Italien i oktober?

Efteråret kommer til Italien i oktober, hvor temperaturen falder til 20-25 °C. Det regner dog tit, og aftenerne kan være kolde, så du kan få brug for flere lag. Der er færre turister, og vejret er varmere, så det er det bedste tidspunkt at tage på stranden sydpå.

Hvordan er vejret i Italien i juni?

I juni måned i Italien kan man opleve temperaturer så lave som 18°C grader og så høje som 27°C grader. Det er det perfekte sight-seeingsvejr for Italien, da det hverken er for varmt eller for koldt. Du kan forvente regn i cirka halvdelen af juni måned i Italien.

Hvor meget regner det i Italien?

Jo længere sydpå, jo bedre vejr Jo længere man kommer mod syd i Italien, jo bedre er vejret, og jo mindre regner det. På Sicilien, hvor der i praksis er solgaranti i sommermånederne, er den samlede nedbørsmængde under 500 mm regn årligt. I Norditalien er der derimod rigeligt med regn hele året.

Hvordan er vejret i Italien i april?

I april måned i Italien kan man opleve temperaturer så lave som 11°C grader og så høje som 19°C grader. Det er helt sikkert mildt for april, måned, men det er en god idé at klæde dig varmt på for en sikkerheds skyld. Der kommer mange regnvejrsdage i april i Italien.

Hvordan er vejret i Italien i marts?

Temperaturen i Italien i marts er på den kolde side med temperaturer på 8°C grader og 15°C grader. Sørg for at medbringe en varm jakke i marts måned. Der kommer mange regnvejrsdage i marts i Italien.

Hvor er det varmest i Italien i oktober?

Det mest behagelige
Luft - dagLuft - natRejsemål
23°14°Italien, Sardinien
23°14°Grækenland, Korfu
23°17°Grækenland, Kreta
23°15°Grækenland, Samos

Hvordan er vejret i Toscana i april?

Vejret i Toscana i april Der er gerne mange solrige dage, men du kan også støde på byger – ligesom i marts. Temperaturmæssigt ligger vi imellem otte og 19 grader, så du kan være heldig at få nogle skønne, lune forårsdage, hvis du rejser til Toscana på denne tid.