Table of Contents:

  1. Hvornår er vejret bedst i Portugal?
  2. Hvor varmt er der i Portugal i oktober?
  3. Hvordan er vejret i Portugal i november?
  4. Hvordan er vejret i Portugal i februar?
  5. Er der varmt i Portugal i december?
  6. Er vandet koldt i Portugal?

Hvornår er vejret bedst i Portugal?

Klimaet i Portugal Foråret er lunt med dagtemperaturer omkring 15-19 grader, mens de sidste regnvejrsdage takker af, hvorefter der venter en varm og tør sommer, hvor de mange solskinstimer hæver temperaturen over de 25-grader. Sensommeren og efteråret er også lunt og lækkert med temperaturer omkring de 20-24 grader.

Hvor varmt er der i Portugal i oktober?

Gennemsnitstemperatur
DagstemperaturNattemperatur
augustDagstemperatur 28°cNattemperatur 18°c
septemberDagstemperatur 26°cNattemperatur 17°c
oktoberDagstemperatur 20°cNattemperatur 14°c
novemberDagstemperatur 15°cNattemperatur 10°c

Hvordan er vejret i Portugal i november?

I november måned i Portugal kan man opleve temperaturer så lave som 13°C grader og så høje som 18°C grader. Portugal kan forvente 15-22 regnvejrsdage i gennemsnit, så sørg for at medbringe regnjakke, så du ikke bliver våd den måned! ...

Hvordan er vejret i Portugal i februar?

Temperaturen i Portugal i februar er på den kolde side med temperaturer på 9°C grader og 15°C grader. Sørg for at medbringe en varm jakke i februar måned. Du kan forvente regn i cirka halvdelen af februar måned i Portugal.

Er der varmt i Portugal i december?

I december måned i Portugal kan man opleve temperaturer så lave som 10°C grader og så høje som 16°C grader. Det er helt sikkert mildt for december, måned, men det er en god idé at klæde dig varmt på for en sikkerheds skyld. Du kan forvente regn i cirka halvdelen af december måned i Portugal.

Er vandet koldt i Portugal?

Havet er for koldt til en svømmetur. Portos klima kan tilskrives byens beliggenhed på den nordatlantiske kyst og Portugals topografi. Kølige strømninger og nordlige passatvinde modererer byens varme året rundt, men især om sommeren.