Table of Contents:

  1. Hvilken klimazone ligger Lima i?
  2. Hvad står Lima for?
  3. Hvad står Lima for i politiet?
  4. Hvem grundlagde Lima?
  5. Er det varmt i Sydamerika?

Hvilken klimazone ligger Lima i?

Lima anses for at have en ørken klima. I Lima, er der næsten ingen nedbør i løbet af året. Klimaet her er klassificeret som BWh af Köppen-Geiger-system. Den gennemsnitlige temperatur i Lima er 18.9 °C.

Hvad står Lima for?

Lima 9 (udtales Lima najne) er kaldesignalet for Ordenspolitiets Central Udrykningsleder ved Københavns Politi. Lima9 /OCU er en kørende vagthavende der altid er på gaden, og dermed hurtigt kan sættes ind ved opgaver (i Københavns Politikreds) der kræver en leder på stedet, f. eks.

Hvad står Lima for i politiet?

Lima 9 (udtales Lima najne) er kaldesignalet for Ordenspolitiets Central Udrykningsleder ved Københavns Politi. Lima9 /OCU er en kørende vagthavende der altid er på gaden, og dermed hurtigt kan sættes ind ved opgaver (i Københavns Politikreds) der kræver en leder på stedet, f.

Hvem grundlagde Lima?

Byen blev grundlagt den 18. januar år 1535 af spanske Francisco Pizarro.

Er det varmt i Sydamerika?

Klimaet i den sydlige del af Sydamerika er på mange måder modsat det danske med fire årstider, hvor der er vinter fra juni til august og sommer fra december til februar. Tættere på ækvator bliver det en mere kompleks affære med et tropisk klima, der både byder på regntid og en tør sæson.