Table of Contents:

  1. Hvordan er vejret i London i april?
  2. Hvor varmt er der i London i februar?
  3. Hvor varmt er der i England om sommeren?
  4. Hvordan er vejret i London i maj?
  5. Hvordan er vejret i Barcelona i april?

Hvordan er vejret i London i april?

Temperaturen i London i april er på den kolde side med temperaturer på 6°C grader og 14°C grader. Sørg for at medbringe en varm jakke i april måned. Der kommer mange regnvejrsdage i april i London. London kan forvente 15-22 regnvejrsdage i gennemsnit, så sørg for at medbringe regnjakke, så du ikke bliver våd den måned!

Hvor varmt er der i London i februar?

Gennemsnitstemperatur
DagstemperaturSoltimer pr. dag
januarDagstemperatur 6°cSoltimer pr. dag 3h
februarDagstemperatur 6°cSoltimer pr. dag 5h
martsDagstemperatur 9°cSoltimer pr. dag 7h
aprilDagstemperatur 11°cSoltimer pr. dag 10h

Hvor varmt er der i England om sommeren?

Sommertemperaturerne er nogenlunde som de danske, mens vintertemperaturerne er omkring 5 grader varmere. I London ligger temperaturen i juli således på omkring 22 om dagen og 14 om natten, mens den i januar ligger på ca. 7 om dagen og 2 om natten.

Hvordan er vejret i London i maj?

I maj måned kan temperaturerne i London i Storbritannien svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 14 - 16 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i maj måned i London ligger på omkring 12 til 14 grader.

Hvordan er vejret i Barcelona i april?

I april måned i Barcelona kan man opleve temperaturer så lave som 11°C grader og så høje som 17°C grader. Det er helt sikkert mildt for april, måned, men det er en god idé at klæde dig varmt på for en sikkerheds skyld. Der kommer mange regnvejrsdage i april i Barcelona.