Table of Contents:

  1. Hvordan er vejret i Rom i december?
  2. Hvor koldt er det i Rom om vinteren?
  3. Hvor mange grader er der i Rom i januar?
  4. I hvilken klimazone ligger rom i?
  5. Hvor varmt er der i Rom i februar?

Hvordan er vejret i Rom i december?

December i Rom er regnfuld men samtidig solrig I december ligger maksimumstemperaturen om dagen på omkring 13 C° og minimumstemperaturen kommer ned på cirka 4 C°. Rom er derfor mere en dobbelt så varm som Danmark i denne måned med hensyn til temperaturen.

Hvor koldt er det i Rom om vinteren?

Vejret i Rom vil i januar måned normalvis ligge mellem 3-12 grader. Der vil dog altid være risiko for et par grader mere eller mindre. Januar er typisk den koldeste måned i Rom, hvilket har meget at gøre med det minimale antal solskinstimer.

Hvor mange grader er der i Rom i januar?

Gennemsnitstemperatur
DagstemperaturRegnfri dage
januarDagstemperatur 10°cRegnfri dage 28
februarDagstemperatur 11°cRegnfri dage 25
martsDagstemperatur 14°cRegnfri dage 27
aprilDagstemperatur 16°cRegnfri dage 26

I hvilken klimazone ligger rom i?

Klimaet i Rom er varmt og tempereret. Om vinteren er der meget mere regn i Rom end om sommeren. Ifølge Köppen og Geiger, er dette klima klassificeret som Csa. Den gennemsnitlige temperatur i Rom er 15.8 °C.

Hvor varmt er der i Rom i februar?

Tager du til Rom i februar har du altså mulighed både for mere sol, og samtidig for mere regn under rejsen. Ønsker du at opleve Rom sammen med dine børn, er vinterferien i februar på mange måder en ideel periode. Du vil opleve en gennemsnitlig dagtemperatur, der kan nå op omkring de 14 C° og gode muligheder for sol.