Table of Contents:

 1. Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?
 2. Hvad er det bedste vildtkamera?
 3. Hvor mange pixel skal et kamera have?
 4. Kan man bruge Arlo uden abonnement?
 5. Hvor køber man et vildtkamera?
 6. Hvordan regner man pixels?
 7. Hvor meget data bruger man på en film?
 8. Hvor meget er 15 GB data?

Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

Testvinder. Arlo Pro 3 vil være det bedste overvågningskamera til dig, der leder efter alt det, du kan få brug for til en komplet overvågning af dit hjem. Modellen hører til eksperternes helt skarpe favoritter, for i ikke mindre end 6 eksperttests scorer den virkelig højt.

Hvad er det bedste vildtkamera?

Bedste vildtkamera: Se de 10 udvalgte vildtkameraer til haven i...
 • Nightowl D3N vildtkamera - BEDST I TEST.
 • Bolyguard SG520 vildtkamera.
 • Hunter Supreme 4G 12 MP vildtkamera.
 • Technaxx TX-117 vildtkamera.
 • Berger & Schröter MG984G-30M vildtkamera.
 • Nedis HD-wildlife camera | 16 MP | 3 MP CMOS vildtkamera.

Hvor mange pixel skal et kamera have?

Som en tommelfingerregel er fem megapixel nok til at lave et skarpt print på 20 x 25 centimeter, mens otte megapixel er nok til at lave et skarpt print på 28 x 35 centimeter. Et kamera med 10 megapixel kan give acceptable print på 33 x 48 centimeter, selv om det er muligt, at man mister nogle detaljer.

Kan man bruge Arlo uden abonnement?

Hvis du ikke har et Secure-abonnement hos Arlo, kan du kun se live-billeder fra kameraet. Et abonnement koster ganske vist kun 25 kroner om måneden for optagelser fra et enkelt kamera og 79 kroner for et ubegrænset antal kameraer, men det kommer jo altså oven i den halvstore udgift til selve kameraet.

Hvor køber man et vildtkamera?

Køb overvågnings- og vildtkamera online hos Land og Fritid.

Hvordan regner man pixels?

Ganger du et billedes højde og bredde med hinanden, får du størrelsen i pixler. Et billede i størrelsen 1.000 x 1.000 pixler er dermed 1.000.000 pixler – altså ca. 1 million pixler – eller 1 megapixel.

Hvor meget data bruger man på en film?

Standardkvalitet som kaldes mellem benytter op til 700 MB. Den bedste kvalitet tager op til 3 GB pr. time i HD-kvalitet, og helt op til 7 GB i timen for Ultra HD-kvalitet også kaldet 4K. Det kan derfor være værd at overveje, hvor høj kvalitet du skal se din film på, når du er på en begrænset forbindelse.

Hvor meget er 15 GB data?

Med 15 GB data kan du bruge ca. 500 MB hver eneste dag i måneden. Husk at du ikke bruger mobildata når du er tilsluttet et trådløst netværk. De 15 GB mobildata rækker længere hvis du kobler dig på trådløst netværk så ofte som muligt.