Table of Contents:

  1. Hvilket analog kamera skal man købe?
  2. Hvilket Canon kamera skal jeg købe?
  3. Hvad koster det at få fremkaldt billeder?
  4. Hvor meget koster det at fremkalde engangskamera?
  5. Hvad er et kompaktkamera?

Hvilket analog kamera skal man købe?

De analoge spejlreflekskameraer fra fx Canon, Nikon og Pentax er gode til dig, der gerne vil have fuld kontrol over din eksponering. Fordele ved analoge spejlreflekskameraer: De er yderst holdbare og ligner på mange måder digitale spejlreflekskameraer.

Hvilket Canon kamera skal jeg købe?

Canon EOS 800D – Det bedste spejlreflekskamera. Uanset om du skal optage video eller tage billeder, så er dette spejlreflekskamera fra Canon et af de bedste til formålet. Kameraet kan bruges af enhver – både nybegynder, rutineret og professionel – uden at nogle går på kompromis med kvalitet.

Hvad koster det at få fremkaldt billeder?

Fremkaldelse af billeder på ægte fotopapir - Priser fra 0,69 kr.

Hvor meget koster det at fremkalde engangskamera?

De 45,- kr er et engangstillæg, og stiger ikke lige meget hvor mange kamera'er du får fremkaldt. Er du i tvivl om noget i forbindelse med bestilling ved fremkaldelse af engangskamara'er, er du meget velkommen til at ringe til os på 86 12 04 11.

Hvad er et kompaktkamera?

Kompaktkamera er en betegnelse for kameraer med en indbygget fast optik, der ikke kan skiftes ud som på fx spejlrefleks- og systemkameraer. Trods navnet er kompaktkameraer ikke nødvendigvis kompakte i størrelsen.