Table of Contents:

  1. Hvad står den amerikanske dollar i?
  2. Hvorfor er den norske krone faldet så meget?
  3. Er den svenske krone lav?
  4. Kan man veksle penge i en hæveautomat?
  5. Hvor kan jeg veksle kroner til euro?

Hvad står den amerikanske dollar i?

Kursliste
ValutakodeValutanavnKurs
SGDSingapore dollar497,39
THBThailandske baht20,49
TRYTyrkiske lira46,14
USDAmerikanske dollar677,16

Hvorfor er den norske krone faldet så meget?

Den norske centralbank hævede i september som den første vestlige centralbank styringsrenten i kølvandet af coronakrisen. Den højere oliepris smitter af på den norske kr. Og tirsdag ligger den norske valuta tæt på sit stærkeste niveau siden april overfor den danske kr.

Er den svenske krone lav?

Kursen på den svenske og norske krone er meget lav i øjeblikket. Og det gør det billigt at købe varer i Sverige og Norge. Siden 2012 er den svenske krone faldet i værdi. I denne uge har kursen været under 69, og det er første gang siden 2009.

Kan man veksle penge i en hæveautomat?

I de fleste hæveautomater kan du både hæve penge (danske kroner og euro) eller indsætte penge (danske kroner og euro), men i flere byer kan du også hæve byttepenge (møntruller). Find en hæveautomat nær dig, og se dine muligheder i listen over pengeautomater herunder.

Hvor kan jeg veksle kroner til euro?

Hvis du vil veksle penge i Nykredit, kan du bestille valuta i MitNykredit på Nykredits hjemmeside. Du kan bestille valuta for op til 50.000 kroner. Har du kun brug for euro på din ferie, kan du hæve dem i en af bankens pengeautomater – også kaldet ”Kontanten”.