Table of Contents:

  1. Hvad er 4DX film?
  2. Hvilken dansk film blev vist i 4D?
  3. Hvor mange effekter kan du opleve når du ser en film i 4DX?
  4. Er 4DX 3D?
  5. Hvilke biografer har Luksussæder?
  6. Er 4DX med briller?
  7. Hvad var den første film i 4DX?
  8. Hvilke Nordisk Film Biografer har Luksussæder?
  9. Hvornår kommer alle for 4?
  10. Hvilken film var den første film i 4DX?

Hvad er 4DX film?

Biografkonceptet 4DX er en nyskabende teknologi, som gør gæsten til en del af filmens handling ved hjælp af hele 18 forskellige effekter som bl. a. vind, vand, regn, tåge, luftskud og lugt samt sne, sæbebobler og mulighed for kildren på ryggen.

Hvilken dansk film blev vist i 4D?

eks. “Coco” og “Biler 3”, er populære i det nye format. Der skrues dog en tand ned for effekterne, når de mindre biografgæster indtager salen. Udover at være Danmarks største biografkæde ejer Nordisk Film Biografer også 21 biografer i Norge.

Hvor mange effekter kan du opleve når du ser en film i 4DX?

Med intet mindre end 18 forskellige effekter gør 4DX DIG til en del af filmens handling og giver en revolutionerende biografoplevelse. Ved hjælp af et hydrauliksystem ryster, hopper og svajer biografsæderne, mens dyser giver vind i håret og spyer vand og duft ud.

Er 4DX 3D?

Jeg satte mig atter i sædet, tog 3D-brillerne på, og så skal jeg ellers love for, at der var dømt 4DX-action. Filmens dramatiske højdepunkter kunne bogstaveligt talt mærkes på egen krop via det ekstra spor med fysiske effekter, som ledsagede det, der forgik oppe på lærredet.

Hvilke biografer har Luksussæder?

Vi har gode nyheder til alle vores gæster hos Nordisk Film Biografer Field's! Vi har nemlig installeret nye luksussæder i ALLE biografens sale, så du fremover får den bedst mulige komfort, hver gang du ser en film hos os. Det betyder, at du nu kan sige farvel til dårlig benplads og stiv nakke.

Er 4DX med briller?

På mit ene armlæn er en enkel knap: Water On/Off. Den er vist nødvendig til dem, der gerne vil sikre sig, at mascaraen ikke bliver spulet væk. Det gælder også for dem med briller, som nok ville blive trætte af at skulle have pudsekluden frem.

Hvad var den første film i 4DX?

Den første film, der kan opleves i 4DX-salen i Aarhus, er "Tomb Raider".

Hvilke Nordisk Film Biografer har Luksussæder?

Vi har gode nyheder til alle vores gæster hos Nordisk Film Biografer Field's! Vi har nemlig installeret nye luksussæder i ALLE biografens sale, så du fremover får den bedst mulige komfort, hver gang du ser en film hos os.

Hvornår kommer alle for 4?

Vi har premiere på Alle for fire .

Hvilken film var den første film i 4DX?

Der samarbejdes tæt med de største filmstudier for at kunne tilbyde populære blockbusters i 4DX. Effektsporet designes individuelt til den konkrete film. Den første film, der kan opleves i 4DX-salen i Aarhus, er "Tomb Raider".