Table of Contents:

 1. Er en massagestol pengene værd?
 2. Hvad er 4D massage?
 3. Hvor tit må man bruge en massagestol?
 4. Hvilken massagestol er bedst?
 5. Er massagestol godt?
 6. Hvordan bruger man Massagepistol?
 7. Hvor meget koster en massagestol?
 8. Er massagestole sundt?
 9. Er det sundt at få massage hver dag?
 10. Hvordan virker en massagestol?
 11. Hvad koster en massagestol?
 12. Hvor længe må man bruge en massagepistol?
 13. Hvor god er en massagepistol?
 14. Hvor ofte bør man gå til massage?
 15. Kan massage være skadeligt?

Er en massagestol pengene værd?

Er massagestole pengene værd? Ja, massagestole kan bestemt være pengene værd. En massagestol kan være et rigtig praktisk redskab at have derhjemme, hvis du enten døjer med jævnlige muskelsmerter, eller hvis du bare gerne vil have nem adgang til en god omgang massage.

Hvad er 4D massage?

4D – Seneste teknologi til at give dig den perfekte massage Disse fantastiske stole kan nemlig alt det en 3D model kan, men har desuden tilføjet en fjerde dimension til din massageoplevelse. Stolens ruller vil er nemlig også designet til at dreje, hvilket vil give dig en langt mere intens og effektiv massage.

Hvor tit må man bruge en massagestol?

Hvor ofte må man bruge en massagestol? Vi anbefaler at benytte stolen 1 gang om dagen, i maks 10 minutter de første 14 dage. Derefter er det en proces som kroppen skal vende sig til.

Hvilken massagestol er bedst?

De massagestole der er bedst i test i 2021 er OGAWA MYsofa, OGAWA Smart Vogue Prime, OGAWA Smar Witmo og OGAWA Master Drive 4D plus. Det er disse stole som du får den bedste massage, de fedeste funktioner og det flotteste design til prisen.

Er massagestol godt?

For eksempel er en massagestol ikke det samme som en uddannet massør – Men derfor kan en massagestol stadigvæk godt være et fantastisk værktøj til at stresse af, løsne op i musklerne og afhjælpe muskelsmerter og træthed. Er behovet for massage vedvarende og hyppigt, giver det også rigtig god mening med en massagestol.

Hvordan bruger man Massagepistol?

Start med at tænde massagepistolen men vent med at sætte den på dine muskler indtil den er oppe i korrekt omdrejninger. 2. Placer massagepistolens hoved forsigtigt på det område du ønsker at give en omgang massage. Du skal ikke trykke massagepistolen ned i musklen blot placer den på området uden nogle form for tryk.

Hvor meget koster en massagestol?

En stol til massage kan godt koste helt op til 100.000 kr., men modellerne i denne prisklasser er også yderst avancerede og topmoderne med et utal af funktioner. Kan man nøjes med mindre, er det også muligt, at finde en fin massagestol fra omkring 5.000 kr.

Er massagestole sundt?

Massagestolen er godt for helbredet, da den hjælper med at lindre og forebygge fremtidige skader. De fleste ved, at massage er en god metode for kroppen at afreagere på, men det er de færreste der ved, hvad en massagestol ellers kan udrette.

Er det sundt at få massage hver dag?

Massage er godt, men hvor ofte bør man det og hvor meget massage skal der til? Du kan leve uden massage! Men det er bare lidt bedre for kroppen når du passer på den… Du kan bruge massage som symptombehandling, når der er smerter, eller du kan blive masseret jævnligt som sund forebyggelse.

Hvordan virker en massagestol?

Formålet med en massagestol, er at få den velkendte massage fra din massør hjemme i stuen eller på kontoret. Massagestolen har til formål at afhjælpe spændinger, ømme muskler som kan være med til at give velvære i from af mindre stress og muligheden for at klare en dag uden irritationer, ømheder eller smerter.

Hvad koster en massagestol?

En stol til massage kan godt koste helt op til 100.000 kr., men modellerne i denne prisklasser er også yderst avancerede og topmoderne med et utal af funktioner. Kan man nøjes med mindre, er det også muligt, at finde en fin massagestol fra omkring 5.000 kr.

Hvor længe må man bruge en massagepistol?

Massage, ømme muskler, knuder og myoser er blandt få af de mange fordele der kan være ved en massagepistol. Massagepistolen kan sagtens bruges i flere minutter ad gangen, da man selv kan justere hastighederne alt efter hvad man ønsker. Du kan bruge den over hele kroppen og hovederne kan du nemt skifte ud når du vil.

Hvor god er en massagepistol?

Med en god massagepistol kan du let løsne op for anspændte muskler og give dig selv en afstressende og smertelindrende behandling derhjemme, på kontoret, eller hvor du ønsker det. En massagepistol er af professionel kvalitet og giver en dybdegående massage. Døjer du med myoser i nakken pga.

Hvor ofte bør man gå til massage?

Vi anbefaler nye kunder en behandling hver 14. dag, så massøren kan komme i bunds med myoserne, som vil opstå med jævne mellemrum. Går der for længe mellem behandlinger, så kan det være svært at komme til bunds med spændingerne, og massøren skal starte forfra.

Kan massage være skadeligt?

Massage og bivirkninger efter en behandling Et studie publiceret af “Journal of Alternative and Complementary Medicine” viser at ca. 10% af alle som modtager en massage har en form for ømhed eller ubehag de efterfølgende dage. Denne ømhed skyldes en inflammatorisk respons, som stammer fra små revner i muskelvævet.