Table of Contents:

 1. Er det gratis at bruge WhatsApp?
 2. Kan WhatsApp misbruges?
 3. Hvad er forskellen på WhatsApp og Messenger?
 4. Hvordan tilføjer man på WhatsApp?
 5. Hvad koster det at ringe på WhatsApp?
 6. Kan man ringe gratis til udlandet med WhatsApp?
 7. Hvad sker der med WhatsApp?
 8. Hvordan sletter man folk på WhatsApp?
 9. Hvad bruger man WhatsApp til?
 10. Hvor mange bruger WhatsApp i Danmark?
 11. Hvordan tilføjer man en person på messenger?
 12. Hvordan skifter man baggrund på WhatsApp?
 13. Hvem ejer Watchapp?
 14. Kan man ringe gratis til udlandet?
 15. Hvad koster det at ringe via WhatsApp?

Er det gratis at bruge WhatsApp?

Beskrivelse. WhatsApp fra Facebook er en GRATIS besked- videoopkaldsapp. Den bruges af flere end 2 milliard mennesker i flere end 180 lande. Den er enkel, pålidelig og privat, så du ubesværet kan holde kontakten med venner og familie.

Kan WhatsApp misbruges?

Nogle af dine mest personlige øjeblikke deles på WhatsApp, og derfor har vi indbygget end-to-end-kryptering i vores app. Når dine beskeder, billeder, videoer, talebeskeder, dokumenter og opkald end-to-end-krypteres, sikres de mod at havne i de forkerte hænder.

Hvad er forskellen på WhatsApp og Messenger?

I grove træk minder WhatsApp om Facebook Messenger. Mulighederne er stort set de samme. Du kan sende billeder, videoer, lave gruppesamtaler og udføre telefonopkald.

Hvordan tilføjer man på WhatsApp?

How to add a contact
 1. Open WhatsApp.
 2. Go to the Chats tab.
 3. Tap New chat > New contact.

Hvad koster det at ringe på WhatsApp?

INGEN GEBYRER: WhatsApp bruger telefonens internetforbindelse (4G / 3G / 2G / EDGE eller Wi-Fi, hvis tilgængelig) til at sende beskeder og ringe til venner og familie, så du ikke behøver at betale for hver besked eller opkald.

Kan man ringe gratis til udlandet med WhatsApp?

Ring gratis med WhatsApp på tværs af grænserne Så længe I begge har WhatsApp og har tilgang til internet, kan I komme i kontakt med hinanden ved hjælp af appen. Det gør også appen til en oplagt kommunikationsmulighed, når du er på ferie og gerne vil i kontakt med dem på hjemmefronten.

Hvad sker der med WhatsApp?

Fra 1. februar vil WhatsApp ikke virke på smartphones og tablets med ældre udgaver af Googles Android-software samt Apples iOS-software, skriver det britiske dagblad The Independent. Baggrunden er en opdatering af teknikken i appen. Ændringerne er ifølge WhatsApp nødvendige, hvis sikkerheden skal være i orden.

Hvordan sletter man folk på WhatsApp?

How to delete a contact
 1. Open WhatsApp and go to the Chats tab.
 2. Tap New chat .
 3. Search for or select the contact you'd like to delete.
 4. Tap the contact's name at the top..
 5. Tap More options > View in address book > More options > Delete.

Hvad bruger man WhatsApp til?

WhatsApp er en internetafhængig softwareapplikation udviklet til smartphones. Ud over sms-funktionen, kan applikationen også bruges til at danne gruppechat, sende billeder, video- og lydmediebeskeder imellem brugerne af WhatsApp. Applikationen er tilgængelig til iPhone- og Androidsmartphones.

Hvor mange bruger WhatsApp i Danmark?

7% af danskerne bruger Whatsapp mindst én gang om ugen. 6% af danskerne bruger Pinterest mindst én gang om ugen. 5% af danskerne bruger Twitter mindst én gang om ugen. Kilde: Danmarks Statistik – It-anvendelse i befolkningen – særkørsel.

Hvordan tilføjer man en person på messenger?

Sådan føjes en person til en samtale:
 1. I Chats skal du åbne den samtale, du vil føje en person til.
 2. Tryk på én eller flere personers navne øverst i samtalen.
 3. Tryk på Tilføj personer eller Opret gruppe med [vens navn].
 4. Vælg eller skriv navnet på de personer, du vil tilføje, og tryk derefter på OK.

Hvordan skifter man baggrund på WhatsApp?

Du kan trykke på et bestemt tapet og derefter stryge til venstre / højre for at se flere baggrunde. Når du har fundet den rigtige, skal du trykke på Indstil for at afslutte. Da processen er den samme uanset hvilken tapettype du vælger, du kan ændre baggrunden for individuel WhatsApp-chat uden problemer.

Hvem ejer Watchapp?

WhatsApp blev grundlagt af Jan Koum og Brian Acton, som tidligere havde tilbragt tilsammen 20 år hos Yahoo. WhatsApp blev en del af Facebook i 2014, men fungerer fortsætter fortsat som en separat app med et fast fokus på at opbygge en beskedtjeneste, der virker hurtigt og pålideligt overalt i verden.

Kan man ringe gratis til udlandet?

Sådan kan du ringe gratis til udlandet Du skal blot have internetadgang og en app som telefontjeneste. Du kan for eksempel bruge Google Hangouts, Facebook Messenger, Skype, WeChat eller Viber.

Hvad koster det at ringe via WhatsApp?

INGEN GEBYRER: WhatsApp bruger telefonens internetforbindelse (4G / 3G / 2G / EDGE eller Wi-Fi, hvis tilgængelig) til at sende beskeder og ringe til venner og familie, så du ikke behøver at betale for hver besked eller opkald.