Table of Contents:

 1. Hvilken stelstørrelse skal man vælge?
 2. Hvad er omkredsen af et cykeldæk?
 3. Hvor hårdt skal cykeldæk pumpes?
 4. Hvem er Bikester dk?
 5. Hvad betyder tallene på Cykeldækket?
 6. Hvad koster det at få skiftet cykeldæk?
 7. Hvor meget skal man pumpe sin cykel?
 8. Hvordan putter man luft i cykeldæk?
 9. Hvor meget luft skal der være i dæk?
 10. Hvilken cykel 3 år?

Hvilken stelstørrelse skal man vælge?

Gang først din indvendige benlængde med 0,226 for at finde din størrelse i tommer. Gang efterfølgende det resultat med 2,54, for at få stelstørrelsen i cm. Hvis du er på udkig efter en trekkingcykel ganger du din indvendige benlængde med 0,66 for den anbefalede stelstørrelse i cm.

Hvad er omkredsen af et cykeldæk?

Find den rigtige størrelse cykeldæk Størrelsen finder man på siden af dækket. Størrelsesguiden er opgivet i ETRTO mål og Franske mål (Tire size) som er de mest brugte i Danmark. Målet L (mm) i skemaet er omkredsen på dækket oplyst i mm. Det man kan bruge til indstilling af cykelcomputere.

Hvor hårdt skal cykeldæk pumpes?

Dækket bør pumpes forholdsvis hårdt hvis man kører på jævnt underlag, er underlaget ofte ujævnt kan man med fordel undlade at pumpe det helt så hårdt. Et godt udgangspunkt er et dæktryk på 6-8 bar.

Hvem er Bikester dk?

Bikester er et brand fra Internetstores-gruppen. Fra virksomhedens kontorer i Stuttgart, Berlin, Lyon og Stockholm driver Internetstores forskellige on- og offline cykel- og outdoor detailbutikker i hele Europa.

Hvad betyder tallene på Cykeldækket?

Vælg den korrekte dækstørrelse til din cykel Lad os antage at der på et dæk står en størrelse 23-622 og du skal have fat i et nyt dæk. Så er meget vigtigt at tallet 23-622 ( mm) står på dækket. De 622 beskriver diameteren på dækket og de 23 beskriver bredden af dækket.

Hvad koster det at få skiftet cykeldæk?

 • 99,00. Busetto - Cykeldæk punkteringsfri 3, x 40C. ...
 • 99,00. Busetto - Cykeldæk punkteringsfri 3,5 mm 28x1,75-2. ...
 • 69,00. Greenfield - MTB-dæk 26 x 2,10. ...
 • 269,00. Schwalbe - Cykeldæk Durano Plus 700 x 25C. ...
 • 219,00. Schwalbe - Cykeldæk Rocket Ron 29 x 2,25. ...
 • 219,00. Schwalbe - Cykeldæk Nobby Nic 29 x 2,25. ...
 • 219,00. ...
 • 219,00.

Hvor meget skal man pumpe sin cykel?

Find det optimale dæktryk Prøv at trykke med et par fingre på cykeldækkets slidebane for at få en fornemmelse af, om dækket giver sig. Brede dæk skal typisk kunne give sig et par millimeter, når du trykker, mens smallere dæk ofte skal pumpes hårdere og derfor ikke må give sig ret meget.

Hvordan putter man luft i cykeldæk?

På siden af dækket finder man nogle tal, der indikerer det optimale dæktryk for det givne dæk. Det betyder, at man rent faktisk kan komme til at pumpe for meget luft ind i dækket. Dæktrykket kan være angivet enten som bar, psi eller begge dele.

Hvor meget luft skal der være i dæk?

De fleste biler/dæk kører med et dæktryk på 2,5 - 3 bar, har du lavprofildæk kan det være over 3 bar. For at være sikker spørg læs, som allerede nævnt, din instruktionsbog og/eller spørg dit dækcenter. Vil du være på den sikre side, så fyld lidt ekstra tryk på.

Hvilken cykel 3 år?

Allerede fra 3 års alderen, begynder børn i Danmark at cykel rundt, først med trehjulet eller en god løbecykel, der styrker balancen, så med en pind bagved og så til sidst på en tohjulet. Når børnene kommer i skolealderen, og måske endda før, så bliver cyklen brugt dagligt til skole og fritidsaktiviteter.