Table of Contents:

 1. Hvad er Billetforsikring Ticketmaster?
 2. Hvorfor står der venteliste på min billet?
 3. Hvorfor virker Ticketmaster ikke?
 4. Kan man stole på Ticketmaster?
 5. Kan man returnere billetter fra Ticketmaster?
 6. Kan man afbestille billetter på Ticketmaster?
 7. Hvad er Billetforsikring?
 8. Hvor kan man sælge koncert billetter?
 9. Hvordan kommer jeg i kontakt med Ticketmaster?
 10. Hvem ejer flybillet DK?
 11. Kan man få refunderet koncertbillet?
 12. Kan man ikke ringe til Ticketmaster?
 13. Kan man fortryde køb af billetter?
 14. Kan billetter refunderes?
 15. Hvordan sælger man billetter på Ticketmaster?

Hvad er Billetforsikring Ticketmaster?

Dette er en forsikring for mistede begivenheder, der dækker dig i tilfælde af, at du ikke kan overvære din særlige begivenhed, hvor billetter er købt hos Ticketmaster Danmark.

Hvorfor står der venteliste på min billet?

Hvis der er venteliste til et arrangement vil det fremgå, når du forsøger at købe billetter. Når du skriver dig på en venteliste, tilmelder du dig muligheden for at blive kontaktet i tilfældet af, at der bliver frigivet billetter eller sat flere billetter i salg.

Hvorfor virker Ticketmaster ikke?

Hvad sker der hvis jeg får en ny telefon, og appen mangler? Download Ticketmaster appen igen og log på. Alle dine billetter og oplysninger kommer frem automatisk.

Kan man stole på Ticketmaster?

KØB ALDRIG ET GAVEKORT! KØB ALDRIG ET GAVEKORT HOS TICKETMASTER!!! Vi fik et gavekort på 1000 kroner hos Ticketmaster i bryllupsgave. Da der nærmest ikke var noget at bruge det til pga. corona fandt vi først efter genåbningen en koncert vi gerne ville til.

Kan man returnere billetter fra Ticketmaster?

Som kunde hos Ticketmaster får du en række fordele, herunder en særlig fortrydelsesret på dit billetkøb. Du skal blot indenfor 3 dage (72 timer) efter ordrebekræftelsen udfylde en formular på vores hjemmeside – så returnerer vi dine penge med et smil.

Kan man afbestille billetter på Ticketmaster?

Et billetkøb er som udgangspunkt bindende, men Ticketmaster giver mulighed for refundering op til 72 timer efter købet. Dette kan udelukkende ske ved at udfylde Fan Guarantee formularen her. Du kan læse mere om retningslinjerne for køb her.

Hvad er Billetforsikring?

Hvad indgår i forsikringen? Dødsfald eller akut opstået sygdom hos den forsikrede, forsikredes familie eller ledsagere. Brand eller indbrud i egen husstand umiddelbart inden arrangementets begyndelse. Skilsmisse eller separation.

Hvor kan man sælge koncert billetter?

Spillestedet, festivallen, fodboldklubben eller teatret kan også selv sælge billetterne, for eksempel via deres egen hjemmeside....Eksempler på autoriserede billetsalgssteder i Danmark er:
 • Billet.dk.
 • Billetlugen.dk.
 • Billetsalg.dk.
 • Billetten.dk.
 • Billetto.dk.
 • Livenation.dk.
 • Ticketmaster.dk.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Ticketmaster?

Kontakt vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30 (mandag - fredag: 10.00 - 16.30) hvis du ønsker at købe billetter eller har spørgsmål, der omhandler allerede købte billetter.

Hvem ejer flybillet DK?

Flybillet indgår i Den Danske Rejsegreuppen, som er ejet af Etraveli Group AB , Nordens førende e-handelsselskab for onlinerejser og med aktiviteter i 72 lande og 6 kontinenter. Med 12 mio. kunder og over 2 mio. solgte rejser fylder Etraveli 140 Boeing 737-fly hver dag.

Kan man få refunderet koncertbillet?

Hvis du fortryder billetkøbet eller bliver forhindret. Fortryder du, at du har købt en festivalbillet? Eller bliver du forhindret i at deltage i en koncert eller fodboldkamp? Som grundregel kan du ikke billetten refunderet af arrangøren eller billetsælgeren.

Kan man ikke ringe til Ticketmaster?

Kontakt vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30 (mandag - fredag: 10.00 - 16.30) hvis du ønsker at købe billetter eller har spørgsmål, der omhandler allerede købte billetter.

Kan man fortryde køb af billetter?

Billetkøb og fortrydelsesret Du har ikke fortrydelsesret, når du køber billetter til sportsbegivenheder, koncerter og andre arrangementer. Heller ikke hvis du har købt dem på nettet, hvor du har fortrydelsesret i en række andre køb.

Kan billetter refunderes?

Hvordan refunderer jeg min billet? Har du købt din DSB standardbillet/enkeltbillet/zonebillet i det betjente salg eller på en billetautomat, kan du få pengene tilbage i det betjente salg. Se de generelle tilbagebetalingsregler. Har du købt billet i DSB app, kan du refundere den i DSB app eller på dsb.dk.

Hvordan sælger man billetter på Ticketmaster?

1. Oprindelig billetejer (fan) skal udfylde en formular. Her skal billetejer verificere at man er den retmæssige ejer ved at oplyse de sidste 4 cifre i kortnummeret betalingen er foretaget med samt ordrenummer på købet. Den fan, der ønsker at overdrage sin billet, skal oplyse navn, efternavn og telefonnr.