Table of Contents:

  1. Hvad er en 3 4 guitar?
  2. Hvor lang er en 3 4 guitar?
  3. Hvad koster en begynder guitar?
  4. Hvad kalder man en lille guitar?
  5. Hvilken størrelse guitar skal jeg vælge?
  6. Hvor stor er en junior guitar?
  7. Hvor stor er en guitar?
  8. Hvilken størrelse guitar til børn?
  9. Hvad er den bedste guitar?
  10. Hvilke strenge til spansk guitar?

Hvad er en 3 4 guitar?

En 3/4 guitar størrelse passer til børn mellem 6 og 10 år. Guitaren er en fjerdedel mindre end en normal guitar. Denne størrelse sikrer, at barnet kan spille optimalt. Det er både nemmere at sidde med instrumentet, holde sine greb og ramme strengene.

Hvor lang er en 3 4 guitar?

Du er her
AlderHøjde (cm)Anbefalet størrelse
2 - 51/4 Størrelse - Se CL14
5 - 811/2 Størrelse - Se CL12
8 - 1213/4 Størrelse - Se CL34
12 +165 +Fuld størrelse - Se CL44 *
10. sep. 2017

Hvad koster en begynder guitar?

En meget god tommelfingerregel er, at en pris på tusind til to tusinde kroner er yderst acceptabelt for en begynder guitar.

Hvad kalder man en lille guitar?

En ukulele er et firestrenget musikinstrument lavet af træ, der ligner en lille klassisk spansk guitar, bare mindre. Den har færre strenge og en mere simpel stemning og spilleteknik. Ukulelen producerer en unik og karakteristisk lyd, der straks får os tiil at tænke på tropiske omgivelser.

Hvilken størrelse guitar skal jeg vælge?

For den spanske guitar er de mest benyttede størrelser standard, 3/4, 1/2 og 1/4. De mest brugte western guitarstørrelser er standard og 3/4 størrelse. De mindre modeller er oftest formet og har samme features som deres større søskende, bare i mindre målestok. Derfor har de har også typisk en noget mindre fyldig lyd.

Hvor stor er en junior guitar?

En junior guitar er lavet til børn i alderen 2-12 år. Disse guitarer er tilpasset til barnets hænder og fingre. En guitar i fuld størrelse kaldes for en 4/4 størrelse. Men der findes junior størrelser som 1/4, 1/2 og 3/4.

Hvor stor er en guitar?

Det vil sige længden af stregene, når de sidder på guitaren. Det mest normale er en skalalængde omkring 62 til 65 centimeter. Dét mål betyder noget for, hvordan guitaren er at spille på – eksempelvis kan børn have lettere ved at spille på en kortere skalalængde. En længere mensur giver en anderledes lyd fra guitaren.

Hvilken størrelse guitar til børn?

En guitar for børn under 6 år (75-100 cm) skal være en 1/4 guitar i forhold til en almindelig størrelses guitar. Når børn er fra 6-9 år skal de have sig en noget større guitar en mindre børn. Nu skal et barn op og have en 3/4 guitar i forhold til en almindelig størrelses voksen guitar.

Hvad er den bedste guitar?

Martin D-15M Burst western guitar Martin har været førende indenfor produktionen af akustiske instrumenter siden 1833. Martin D-15M fremhæves, som en superb guitar blandt andet ved Musicradar og Danguitar. Med denne guitar får du en perfekt finish og kvalitet samtidig med, at prisen er virkelig god.

Hvilke strenge til spansk guitar?

Spanske guitar er typisk en blanding af silke og stål strenge. Det betyder, at der både er nylon strenge og stålstrenge. Her er det typisk de 3 dybeste, som er lavet i stål, og de 3 lyseste som er lavet i nylon. Det samme gælder her, som ved el guitaren, at der er 4 ting, som bestemmer strengenes lyd.