Table of Contents:

  1. Hvad er en god gamer skærm?
  2. Hvor stor skal en computerskærm være?
  3. Hvilken størrelse skærm er bedst til gaming?
  4. Hvorfor buet gamer skærm?
  5. Hvad betyder Hz på fladskærm?

Hvad er en god gamer skærm?

144Hz skærm er en god standard for enhver gamer skærm, for så får du det optimale ud af dit spil - især skydespil, hvor du skal være hurtig på aftrækkeren. Der findes også skærme med 240Hz dette er dog kun for gamere der virkelig går op i sit spil!

Hvor stor skal en computerskærm være?

En god tommelfingerregel er at vælge en skærm mellem 22 og 27 tommer. På den måde får du en fuldendt og æstetisk oplevelse, der passer til stort set alle spil. Hvis skærmen blive større kommer den til at fylde meget på skrivebordet.

Hvilken størrelse skærm er bedst til gaming?

Finder du en mindre skærm, bliver det meget sikkert for småt til dig, og du får svært at ved at udnytte det fulde potentiale. Finder du derimod en større skærm, kan det bliver svært at overskue det hele når du er ingame. Derfor anbefales 24 og 27 tommer som de mest optimale størrelser af gamer skærme.

Hvorfor buet gamer skærm?

Gamere kan også få nytte af en bredere profil, da du får et bredere synsfelt. Det kan gøre oplevelsen mere fordybende. Buede skærme giver dig en mere fordybende oplevelse til spil og film. Du skal dog være opmærksom på, at de fungerer bedst hvis det kun er dig, som ser på skærmen.

Hvad betyder Hz på fladskærm?

Hz er et mål for, hvor mange billeder TV'et er i stand til at vise. Et TV med flere Hz opdaterer billedet hurtigere, end et TV med færre Hz gør. Hvis du vælger et TV med mange Hz, vil du som seer opleve et mere glidende billede, hvilket især er vigtigt, når det går hurtigt på din skærm.