Table of Contents:

 1. Kan man sætte 2 LED strips sammen?
 2. Kan man klippe i LED bånd?
 3. Hvilken LED Strip skal jeg vælge?
 4. Er LED lys vandtæt?
 5. Kan man afkorte LED strips?
 6. Hvordan kobler man led strips sammen?
 7. Hvordan virker LED bånd?
 8. Kan man dæmpe LED strips?
 9. Hvordan dæmper man LED lys?
 10. Kan LED bånd forlænges?
 11. Hvor meget strøm bruger LED strips?
 12. Kan man samle LED bånd?
 13. Hvordan forbinder man led strips?
 14. Hvad er Bagkantsdæmpning?
 15. Kan man sætte lysdæmper på LED?

Kan man sætte 2 LED strips sammen?

Kan man sætte LED strips sammen? Ja. Du kan sagtens sætte flere sammen, så du får et lysende bånd i den rigtige længde. du klemmer LED samleren fast omkring dem.

Kan man klippe i LED bånd?

Ofte kan du finde en god pris på internettet. Det smarte ved LED båndet er, at det kan klippes over, så du kan få den længde, du vil have. Du skal blot klippe præcis i de stiplede linjer. LED båndets bagside er selvklæbende, men der findes flader, det ikke kan sidde fast på.

Hvilken LED Strip skal jeg vælge?

Der er flere forskellige ting du bør kigge efter, når du køber LED strips. De vigtigste er lysstyrken og farvetemperaturen. Lysstyrken bliver målt i Lumen, og det kan eksempelvis nævnes, at en 60W pære genererer omkring 800 lumen.

Er LED lys vandtæt?

LED-lyset er vandtæt og kan derfor både bruges i vand og dermed også udendørs, men der er selvfølgelig også en masse forskellige muligheder at bruge lyset til indendørs.

Kan man afkorte LED strips?

Ja LED strips kan simpelt og let afkortes. Hvis du har brug for en kortere LED strips end den du har, kan du blot klippe båndet over med en saks så længden passer til dit behov.

Hvordan kobler man led strips sammen?

Hvordan monterer jeg et LED bånd? Monteringen af LED bånd er ganske nemt på grund af den kraftige dobbeltsidet tape, som sidder på bagsiden. Dette betyder, at du blot skal trække beskyttelsesfolien af og presse båndet mod den overflade, hvor du ønsker, den skal sidde.

Hvordan virker LED bånd?

LED båndet består af en række meget små LED pærer, som er monteret på et selvklæbende bånd. Selve LED båndet er dermed et elektronisk bånd, som består af en masse små LED dioder, der skaber illusionen om et bånd af LED lys. Båndet er en alternativ lyskilde, som består af et bånd med bøjelige egenskaber.

Kan man dæmpe LED strips?

Kan LED strips dæmpes? Ja, det kan de godt. Nogle LED strips inkluderer en dæmpbar funktion. På den måde kan du selv skrue op og ned for lysstyrken så det passer til formålet.

Hvordan dæmper man LED lys?

Hvis du vil dæmpe dine LED-pærer, kræver det, at du har både LED-pærer, som er dæmpbare, men også en lysdæmper, som er egnet til LED-pærer. Herefter skal du installere lysdæmper og pærer, enten selv eller med hjælp fra din lokale elektriker, og voila, du har dæmpbare og økonomiske LED-pærer!

Kan LED bånd forlænges?

Du kanLED strips i forskellige længder, der kan afkortes eller forlænges efter behov. De fås i spændingsstyrker fra volt og kan fås i forskellig strømstyrke, alt efter hvor kraftigt de skal lyse. I forhold til halogen- og traditionelle glødepærer bruger LED strips væsentligt mindre strøm.

Hvor meget strøm bruger LED strips?

Hvor meget strøm bruger LED strips? Det afhænger af LED båndets effekt og længde. Hvis din LED strip bruger 10Watt pr. meter og den er 7 meter lang bruger den samlet (10x7) 70Watt.

Kan man samle LED bånd?

De fleste LED bånd kommer i op til 5 meter lange, og hvis du har behov for mere længde, kan du nemt koble flere bånd sammen. Hvert LED har et stik i hver ende, så du nemt kan sætte flere bånd sammen i en serie.

Hvordan forbinder man led strips?

Når man montere Hue LED strips er det en god ide, at massere lyskæden på plads. Det vil sige, at så snart strippen er monteret på overfladen, skal du trykke hårndt ned langs strippen med en finger og massere strippen helt på plads så du sikre at overfladen med klister bag på strippen sidder helt ned til overfladen.

Hvad er Bagkantsdæmpning?

Bagkantsdæmpning af sinuskurven (CR-dæmpning) (Trailing Edge - TE) Dæmpningen ved denne løsning sker ved at slukke sinuskurven før tid og dermed formindske den effekt, der sendes til lyskilden.

Kan man sætte lysdæmper på LED?

Hvis du vil dæmpe dine LED-pærer, kræver det, at du har både LED-pærer, som er dæmpbare, men også en lysdæmper, som er egnet til LED-pærer. Herefter skal du installere lysdæmper og pærer, enten selv eller med hjælp fra din lokale elektriker, og voila, du har dæmpbare og økonomiske LED-pærer!