Table of Contents:

 1. Hvor lang tid tager det at samle et puslespil på 1000 brikker?
 2. Hvor stor er verdens største puslespil?
 3. Hvor er Holger puslespil?
 4. Hvor stort er et puslespil på 2000 brikker?
 5. Hvorfor hedder det puslespil?
 6. Hvor stammer Puslespill fra?
 7. Hvor kan man købe puslespil?
 8. Hvad er en Puslespilsmåtte?
 9. Hvor lang tid tager det at lave et puslespil?
 10. Hvor lang tid tager det at samle et puslespil?
 11. Hvor mange brikker i puslespil?
 12. Hvem laver puslespil?
 13. Hvornår blev puslespillet opfundet?
 14. Hvornår opfandt man puslespil?
 15. Hvem opfandt puslespillet?

Hvor lang tid tager det at samle et puslespil på 1000 brikker?

Hvor lang tid tager det så, at lægge et puslespil med 1000 brikker? Rigtig godt spørgsmål. Det kan dog være et vidt begreb, men der er i hvert fald lovning på flere timer og måske dages underholdning med et 1000 brikkers puslespil.

Hvor stor er verdens største puslespil?

I 2017 lavede Grafika verdens største puslespil med hele 48.000 brikker. Nu er der kommet et endnu større spil fra Grafika på hele 54.000 brikker - en ny verdensrekord! Brikkerne ligger i flere poser á 2000 brikker, så de enkelte sektioner kan samles hvert for sig.

Hvor er Holger puslespil?

Familie puslespil, hvor alle kan være med. Puslespillet er delt op i tre dele med brikker af forskellige størrelse, så familiemedlemmer med forskellige pusleevner kan arbejde sammen. De sjove og overraskende tegninger i Find Holger bøgerne er lavet af den britiske tegner Martin Handford.

Hvor stort er et puslespil på 2000 brikker?

Puslespillet består af 2000 brikker og har i samlet tilstand en størrelse på 92 x 68 cm.

Hvorfor hedder det puslespil?

Ordet puslespil: 1. led kommer af eng. puzzle 'forvirring, gåde, puslespil', af uvis opr.; formen er påvirket af da. pusle.

Hvor stammer Puslespill fra?

Det er generelt enighed blandt eksperterne om, at det første puslespil blev fremstillet omkring år 1760 af John Spilsbury - en gravør og korttegner fra London. Mr. Spilsbury monterede et af sine landkort på et stykke hårdt træ og skar det til omkring landegrænserne med en løvsav.

Hvor kan man købe puslespil?

Køb puslespil online Hos Bog & idé finder du masser af spil indenfor forskellige genre. Vi har spil fra populære brands i alle prisklasser, så der er noget for alle og enhver. Prisen på et puslespil varierer alt afhængig af hvor mange brikker det indeholder, og faconen på puslespillet.

Hvad er en Puslespilsmåtte?

En puslespilsmåtte er et underlag – ofte filt - hvorpå du samler puslespillet. Når du holder pause, kan du rulle underlaget og puslespillet omkring et cylinderrør og holde det sammen med bindebånd. Det gør det muligt at lægge spillet væk, indtil du har tid og lyst til at fortsætte.

Hvor lang tid tager det at lave et puslespil?

I er næppe færdige på en time eller to, så sørg for at bruge et underlag, der godt må optages af puslespilsbrikker for en stund, indtil puslespillet på 500 brikker endelig ligger samlet, og I kan nyde det, så længe I har lyst til – eller indtil I er klar til at gå i gang med det næste udfordrende 500 brikkers-puslespil ...

Hvor lang tid tager det at samle et puslespil?

Det kan sagtens tage flere dage at samle et stort puslespil, så det er vigtigt, at du finder et sted, hvor puslespillet kan få lov at ligge uforstyrret, så børn og kæledyr ikke roder rundt i brikkerne.

Hvor mange brikker i puslespil?

De fleste puslespils læggere stopper omkring de 1.000 – 1.500 brikker. Nogle prøver kræfter med 2.000 brikker og bliver grebet af det, men det er ikke mange, der har tid og lyst til at lægge puslespil på mere end 2.000 brikker.

Hvem laver puslespil?

Det tager kun få klik at lave et personligt puslespil. I onlinedesigneren vælger du blot det ønskede format, og uploader dit billede. Ønsker du at gøre dit puslespil endnu mere personligt, kan du designe dit fotopuslespil i Pixums gratis fotounivers software - her kan du frit vælge mellem mange designmuligheder, og f.

Hvornår blev puslespillet opfundet?

Historie. De første puslespil blev lavet omkring 1760, da en britisk gravør og kartograf John Spilsbury limede et landkort på en træplade. Så savede han langs landegrænserne. Spilsbury brugte puslespillet til undervisning i geografi.

Hvornår opfandt man puslespil?

Puslespil, et antal brikker, der passer sammen, så de i det korrekt lagte mønster danner et helt billede. Belærende puslespil i form af kobberstik, som var klæbet på tynde træplader og derefter savet ud, blev fra 1760'erne fremstillet i England.

Hvem opfandt puslespillet?

Historie. De første puslespil blev lavet omkring 1760, da en britisk gravør og kartograf John Spilsbury limede et landkort på en træplade. Så savede han langs landegrænserne. Spilsbury brugte puslespillet til undervisning i geografi.