Table of Contents:

  1. Hvorfor buet pc skærm?
  2. Hvorfor Curved skærm?
  3. Hvilken Gamerskærm?
  4. Hvad er den bedste skærm?
  5. Hvor mange Hz skal en gamer skærm have?
  6. Hvad er god responstid?
  7. Er AOC skærme gode?
  8. Hvem laver AOC?

Hvorfor buet pc skærm?

Buede skærme giver dig en mere fordybende oplevelse til spil og film. Du skal dog være opmærksom på, at de fungerer bedst hvis det kun er dig, som ser på skærmen. Hvis I er 2 foran en buet skærm, vil er synsvinklen ikke så god.

Hvorfor Curved skærm?

Curved: Dette er buede skærme. De gør sig godt på arbejdsstationer og skal sikre at man sidder mere korrekte foran skærmen, da man her får samme afstand til alle hjørner af skærmen.

Hvilken Gamerskærm?

144Hz skærm er en god standard for enhver gamer skærm, for så får du det optimale ud af dit spil - især skydespil, hvor du skal være hurtig på aftrækkeren. Der findes også skærme med 240Hz dette er dog kun for gamere der virkelig går op i sit spil!

Hvad er den bedste skærm?

Hvis du leder efter den bedste computerskærm på markedet, er Dells UltraSharp U2720Q vores helt klare topkandidat. Opløsningen på 38 (UHD), HDR-supporten og en flot vifte af tilslutningsmuligheder gør denne skærm, helt og aldeles, perfekt til hverdagsbrug, kontorarbejde og content creation.

Hvor mange Hz skal en gamer skærm have?

Standarden indenfor computerskærme har længe været på 60Hz, hvilket betyder at skærmen vil opdatere 60 med billeder pr. sekund. Men med nyere og bedre skærme er det optimale, ihvertfald indenfor gaming, minimum 144Hz, altså 144 billeder per skærm opdateringsfrekvens.

Hvad er god responstid?

Responstid vil være mellem 1 og 5 millisekunder, hvor lavere er bedre. Der er ikke nogen nem måde at finde en skærm der passer til dig og alle disse termer vil ikke give meget mening, men bare rolig, i løbet af denne artikel, vil alle termer og funktioner omkring gaming skærme give mening.

Er AOC skærme gode?

AOC G2460VQ6 er en klassisk AOC skærm, som er rimeligt billig ift. dens kvaliteter og specifikationer. Det er en perfekt begynder-skærm, hvis du ikke har super høje krav til din gamer skærm. Den koster bare 955,-, og til denne lave pris får du en 24″ tommer skærm, hvilket er den mest gængse størrelse.

Hvem laver AOC?

AOC International (med handelsnavnet AOC, tidligere Admiral Overseas Corporation) er et multinationalt elektronikfirma med hovedkvarter i Taipei, Taiwan, og datterselskab af TPV Technology. Firmaet designer og producerer en lang række række fladskærmsmonitorer og TV.