Table of Contents:

 1. Hvor god er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler?
 2. Er en vaske-tørremaskine god?
 3. Hvor lang tid holder en vaskemaskine?
 4. Hvor lang tid tager det at tørretumble tøj?
 5. Hvad er dyrest vaskemaskine eller tørretumbler?
 6. Hvilke mærke vaskemaskine er bedst?
 7. Er kombi vaskemaskine god?
 8. Hvordan fungerer vaske tørremaskine?
 9. Hvilke vaskemaskiner holder længst?
 10. Kan det betale sig at reparere en vaskemaskine?
 11. Hvor lang tid tørrer en tørretumbler?
 12. Hvad koster det at tørre tøj i tørretumbler?
 13. Hvor meget koster det at bruge tørretumbleren?
 14. Hvad bruger mest strøm tørretumbler eller vaskemaskine?
 15. Hvad betyder vaskesymbolerne p?

Hvor god er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler?

Har du ikke plads til vaskemaskine og tørretumbler i hjemmet, så er det oplagt med en kombineret vaske-tørremaskine. Især til små husholdninger, der til tider har brug for at tumble, men ikke har plads til en separat tørretumbler, er vaske-tørremaskinen et ideelt alternativ til to individuelle maskiner.

Er en vaske-tørremaskine god?

Hvis dit behov for at tørre tøj i maskine er begrænset og du samtidig gerne vil spare plads, er en vaske-tørremaskine en rigtig god løsning. Omvendt er en separat vaskemaskine og tørretumbler en anelse mere effektivt.

Hvor lang tid holder en vaskemaskine?

De fleste forventer, at levetiden på en vaskemaskine er 9-10 år. Men en tidligere undersøgelse fra 2016 viser, at mange oplever problemer inden for de første 4 år af vaskemaskinens levetid.

Hvor lang tid tager det at tørretumble tøj?

Efter rengøring af maskinen, start et tidsprogram på mindst 120 min. uden tøj i maskinen. Efter 1 time åbnes lågen og mærk om der er varme i tromlen (med minimum 20 tilbage i displayet). Hvis der er varme i tromlen er varmesystemet ok.

Hvad er dyrest vaskemaskine eller tørretumbler?

Jo bedre centrifugeret, jo mindre vand er der i tøjet, og jo kortere tid skal det have i tørretumbleren. Tørretumbleren er dyrere i drift end vaskemaskinen. For meget tøj i tørretumbleren forlænger både tørretiden og energiforbruget – og krøller tøjet.

Hvilke mærke vaskemaskine er bedst?

Vaskemaskine test-oversigt: Se de bedste vaskemaskiner ifølge eksperter og test
 • 2.1 Gorenje WEI843B – smuk vaskemaskine fra god producent.
 • 2.2 Asko W4086C.S/2 – effektiv vaskemaskine med mange programmer.
 • 2.3 MIELE WWV980WPS – Premium-valg + Luksusmodel.
 • 2.4 Miele WSG363 – Testvindende vaskemaskine.
 • 2.5 AEG L7FBM862E.

Er kombi vaskemaskine god?

Mange tænker på, hvor god er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler sammenlignet med to separate maskiner. Svaret er, at stort set alle kombinerede maskiner på markedet i dag vasker lige så godt og har reelt set det samme strømforbrug som en almindelig vaskemaskine.

Hvordan fungerer vaske tørremaskine?

I vaske-tørremaskinen bliver tøjet tørret ved en højere temperatur end i en almindelig tørretumbler. Det betyder, at det føles mere varmt og fugtigt, lige når det kommer ud af maskinen. Lad det afdampe lidt, inden du lægger det sammen - så bliver det hurtigt helt tørt og lige til at lægge i skabet.

Hvilke vaskemaskiner holder længst?

Kulfri motor: Holder længst tid, er mere stabil, larmer betydeligt mindre og er mere energivenlig. Mange vaskemaskiner med kulfri motor har grundet den længere levetid 10 års motorgaranti. Hos Skousen anbefaler vi, at du vælger en kulfri motor, hvis du ønsker en vaskemaskine med lang levetid.

Kan det betale sig at reparere en vaskemaskine?

Det kan altid betale sig at få hvidevarerne repareret i den tid man har garanti og reklamationsret, men efter den tid skal man vurdere vaskemaskinens værdi; pris, kvalitet og type af fejl. På bedre og dyrere vaskemaskiner tilbyder producenten ofte en længere garantitid, hvilket sikrer, at du kan have den i længere tid.

Hvor lang tid tørrer en tørretumbler?

De fleste maskiner har idag en tidsbegrænser på således at tørretiden ikke kan overstige 4-5 timer. Aftrækstørretumbler: Rens filter i lågen hvergang. Slange, gitter og klappen i murgennemføringen skal også være helt rent og renses 2 gange årligt.

Hvad koster det at tørre tøj i tørretumbler?

Brug tørresnorenDet koster næsten 12 kr., hver gang du tørrer dit tøj i en C-mærket tørretumbler og ca. 3,50 kr. pr. gang i en A+++-mærket tørretumbler.

Hvor meget koster det at bruge tørretumbleren?

Hvis du har en tørretumbler i energiklasse C, som du bruger tre gange om ugen, bliver det ifølge beregneren til et årligt strømforbrug på 546 kWh og en udgift på 1.239 kroner ved en el-pris på 2,27 kroner/kWh. Kan du ikke undvære tørretumbleren, kan det være en god idé at skifte til en nyere model.

Hvad bruger mest strøm tørretumbler eller vaskemaskine?

Tørretumbleren er dyrere i drift end vaskemaskinen. For meget tøj i tørretumbleren forlænger både tørretiden og energiforbruget – og krøller tøjet. For lidt tøj i tørretumbleren er heller ikke nogen god idé, for det er spild af energi og giver længere tørretid.

Hvad betyder vaskesymbolerne p?

P betyder, at tøjet kan renses med alle typer af rens, med undtagelse af triklorethylen. En streg under cirklen betyder skånsom rens. En cirkel med et kryds over betyder, at tøjet ikke kan tåle rens.