Table of Contents:

 1. Hvilke Pokémon kort er noget værd?
 2. Hvad for nogle Pokémon kort er penge værd?
 3. Hvordan ser man om et pokemonkort er sjældent?
 4. Hvad er Pikachu kort værd?
 5. Hvilke Pokémon pakker skal jeg købe?
 6. Hvor kan jeg sælge mine Pokemon kort?
 7. Hvor skal man sælge sine Pokémon kort?
 8. Hvilke Pokemon kort er sjældne?
 9. Hvad for nogle Pokémoner sjældne?
 10. Hvad er mine gamle pokemon kort værd?
 11. Hvad er mine Magic kort værd?
 12. Hvad betyder tallene på Pokémon kort?

Hvilke Pokémon kort er noget værd?

Gå efter GX eller EX kort, da de har meget liv og skade. Gå efter store kort, da de bare syner af mere. Gå efter de mest populære Pokemoner, som vi har listet op, især som GX eller store kort. Det kan ofte bedre betale sig at købe bokse, da du ofte får både et stort og almindeligt GX.

Hvad for nogle Pokémon kort er penge værd?

De 10 mest værdifulde Pokemon-kort nogensinde
 • 1.489.849 kr. - Illustrator - Holo.
 • 498.2.379 - Trophy Pikachu.
 • 369.722 kr. - 1st edt. ...
 • 140.8 Japan World Championship Master Key Trophy Card.
 • 136.8 Japanese No Rarity Charizard.
 • 126.895 kr. - ...
 • 116.264 kr. - ...
 • 101.981 kr. -

Hvordan ser man om et pokemonkort er sjældent?

Du kan se dit korts rarity nederst i højre hjørne.
 1. En cirkel. betyder, at kortet er almindeligt (common) og vil ofte være i booster packs.
 2. En diamant. betyder, at kortet er ualmindeligt (uncommon).
 3. En stjerne. betyder, at kortet er rare – eller sjældent.
18. jun. 2020

Hvad er Pikachu kort værd?

På den amerikanske handelsplatform Ebay bliver kortet solgt til mellem 45.000 og 65.000 dollar. Det svarer til mellem cirka 280.0.000 danske kroner.

Hvilke Pokémon pakker skal jeg købe?

HP og skade, så køb GX eller V. Megakort, så spørg om dit barn mener Jumbokort eller kort med MEGA-symbol ved navnet, og køb derefter. At samle forskellige Pokemon'er, så er booster packs generelt det bedste bud, da disse primært indeholder Pokemon'er, og kun meget få træner-, udstyrs- og energikort.

Hvor kan jeg sælge mine Pokemon kort?

eBay er en af ​​de mest berømte og største e-handelswebsteder, hvor du bogstaveligt talt kan finde det produkt, du leder efter. Det er et af de bedste valg for dig, hvis du vil sælge en stor samling af Pokémon -kort eller liste nogle af dine sjældneste samlinger.

Hvor skal man sælge sine Pokémon kort?

Du kan altid sælge dine Pokémon-kort til The Card Collective. Vi giver dig et realistisk bud på dine kort, uanset om det er enkelte kort eller en hel samling. Så slipper du for besværet med at lede efter købere, og sende enkelte kort til individuelle privatpersoner.

Hvilke Pokemon kort er sjældne?

Umbreon og Espeon Gold Star. Disse gold star kort er blandt de mest værdifulde Pokémon-kort i verden, fordi der er så få af dem. De er – lige som Pikachu Illustrator – ikke blevet solgt gennem officielle kanaler, men givet til spillere, der har deltaget i Pokemon Leagues.

Hvad for nogle Pokémoner sjældne?

Før du kan fange nogen mons i Pokémon Go, skal du først finde dem. Og det kan være lettere sagt da gjort, især for sjældne Pokémon som Snorlax, Dragonite, Lapras, Porygon, Chancey og Muk.

Hvad er mine gamle pokemon kort værd?

På hjemmesiden cardmarket.com kan du til enhver tid slå dit Pokémon-kort op og finde serienummeret, vurdering og på den måde finde ud af, om dit kort er sjældent eller populært. Hvis det er er det, så kan det være mere end 1.000 kroner værd.

Hvad er mine Magic kort værd?

Det er blandt de mest værdifulde kort til spillet Magic, der blev lanceret i 1993 og opfundet af Richard Garfield. Eksempelvis kan et Black Lotus-kort i perfekt stand sælges for en lille million danske kroner. Og hos danske Faraos Cigarer har de et kort i ikke-perfekt tilstand på lager til små 100.000 kroner.

Hvad betyder tallene på Pokémon kort?

Enkelt nok: venstre tal er kortnummeret, højre tal er antallet i serien. Det gør det noget nemmere, når der skal eftersøges kort til samlingen. PROMO-kort har altid en anden type kortnummer, der starter med bogstaver, efterfulgt af tal. Der er ikke en tæller for antal kort i serien.